dimarts, 8 de desembre del 2009

Si senyor: Sant Boi 1 - UE Santperenca 3

Si senyor nois!!!!!!!!!!!
Aquesta setmana no faré la crònica perquè no hi era, i aprofito un comentari que hi havia a l'altra entrada per fer el resum (ens en fiarem...però corregeixo alguna falta ok???):
"Gran partit de la U.E tot i les nombroses baixes, camp difícil on s'ha de lluitar tota l'estona contra un Sant Boi que hi va molt, a buscar el nostre error amb pilotes directes, tot i que crec que vam ser nosaltres els que vam aprofitar els seus. Ben posadets, entrant per bandes, fent perill a davant, ben plantats al mig i molt seriosos a darrera! Així és difícil que ens guanyin! Bona victoria."
Segons tinc entès l'Isaac va fer el 0 a 1, el Sant Boi va empatar abans de la mitja part, i a la segona part primer l'Òscar i després l'Isaac van posar el resultat definitiu.
Una victòria molt i molt important, en un camp molt difícil, i on hi havia el perill de deixar-se punts. Hem de seguir en la mateixa línia, que siguem un equip i que no es notin les baixes.
I ara...el Roda. El partit ens ha de servir per saber on som i on podem ser, i ens ha de servir sobretot...per disfrutar, que aquests partits són molt macos.
Força UE!!!

3 comentaris:

Cristiano ha dit...

Nosaltres ,de moment, ja hem passat primers de grup. Suposo que després del partit d'ahir li donaràn el Fifa World Player a en Cristiano (quina manera de tirar les faltes!!!! Quim això ho hem d'assajar).

Només deixar clar que no penso gastar ni un xic de bateria avui al cotxe per escoltar al Barça a entreno. Es més, està prohibit escoltar la radio!!!!!!!!

Respecte a la Santperenca (perque ningú s'enfadi) donar l'enhorabona per la victoria de dissabte passat, i començar a pensar en el importantíssim partit de diumenge contra el lider.

Anònim ha dit...

No s'havia que en aquest equip hi ha descendents de Pompeu Fabra i Ramon Llull. Suposo que a Holanda vas fer classes de català no? mentre els altres ens deixavem la pell a la sorra de Sant Boi!!??oi?

El segon gol de Marsella era legal!!! Mare meva! I a en Pepe el tenien que expulsar per agressió!! quin cop de cap li fot i encara es fa mal ell!!

AFA ha dit...

Endevant i força de cara al diumenge, aniria molt bé una victòria de cara a confirmar que estareu entre els dos primers. Serà molt difícil kardar el Roda però heu de lluitar al màxim!
Nos encara no sabem a quina puta hora juguem, està el camp massa ple hòstia!