dilluns, 18 de gener del 2010

Injust: Gurb 3 - UE Santperenca 2

Mal regust de boca el que deixa el partit d’aquest dissabte al camp del Gurb. En el còmput global del partit vam ser superiors, i la derrota no reflexa el què es va veure al camp. Aquests tres punts fan que ens superin a la classificació, però queda tota la segona volta per intentar arreglar-ho. Qualitat i ganes n’hi ha!!!
El partit va començar molt bé, dominant tota la primera part, jugant bé a futbol i arribant a l’àrea donant sensació de perill, incloent algunes ocasions clares. El Gurb només podia arribar algun cop a pilota parada, i en una d’aquestes jugades van tenir l’única ocasió seva de la primera part. Ens havíem d’haver posat clarament per davant, però entre el seu porter, el nostre desencert, i les decisions arbitrals (anul·la un gol per un més que dubtós fora de joc, i es menja un penal d’escàndol a l’Isaac) no ho vam aconseguir.
A la segona part el partit es va igualar. Començava perfecte per nosaltres amb el 0 a 1 de l’Isaac al primer minut, però al cap de 10 minuts el Gurb empatava agafant-nos descol·locats quan sortíem de darrera. El partit seguia sense un dominador clar i sense ocasions clares, però en una jugada tonta, l’àrbitre pita penal en contra nostra i expulsa en Marc (el penal pot ser que ho sigui, però l’expulsió és molt discutible ja que el jugador s’havia quedat amb molt poc angle per xutar...). Ho vam intentar sense gaire fortuna, ja que el Gurb estava ben posat, i en una contra va fer el 3 a 1. Fins al final no vam parar, i a cinc minuts pel final l’Isaac feia el 3 a 2 que posava emoció al marcador, però no va poder ser.
Normalment no ho fem, però vull parlar de l’àrbitre. Crec que ens va perjudicar, ja que en situacions molt iguals no va pitar igual pels dos equips. Però són coses que poden passar. El què passa és que ja van massa partits importants d’aquesta temporada que sempre hi ha decisions arbitrals clares que ens perjudiquen. Suposo (i espero) que deu ser per casualitat...
En tot cas, a seguir endavant i a lluitar per les dues primeres posicions, que tenim capacitat per fer-ho, i emprenyades com les de dissabte ens faran més forts per aconseguir-ho.
Força UE!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Només demanar perdó per no haver portat el meu equip a la victòria... sento que he fallat als meus jugadors. Això sí... que ningú m'els critiqui perque si ho fan em critiquen a mi i encara.........NO HA RENOVAT !!!!!

Pep

Cristiano ha dit...

Quan vaig veure que el partit es complicava, vaig intentar emportar-me la pilota, per suspendre el partit..... però em van descobrir!!

Vaya semanita... La Santperenca, el Madrid, el Barça.....

Mai, hem de saber perdre !!!!!!!!

Anònim ha dit...

Quin entrenador es diu pep?

Txoki ha dit...

nanos, aquest divendres és Fira a Sant Pere i després hi ha concert al Casal (està bé el concert...). Dèiem de fer una bona pinya i anar tots els que puguem a sopar. És una bona opció no???
Va, fins divendres!!!

Anònim ha dit...

Aixi dema no hi ha sopar al triangle doncs?

Igualment podriem canviar una mica!! pq no anem a bellmunt?

Xevi

Anònim ha dit...

Espinete

Anònim ha dit...

FELICITATS QUIM!!!!!!

Sepp Maier