dilluns, 25 de gener del 2010

Seriosos: Borgonyà 0 - UE Santperenca 4

Bona victòria a Borgonyà, en un camp i contra un equip que sempre ens ho posen difícil, i que combinat amb altres resultats ens torna a posar segons.
La primera part va ser molt igualada. No vam fer una bona primera part, encara que només vam concedir una ocasió clara de gol, però nosaltres, tot i arribar a prop de l'àrea per bandes, tampoc en vam tenir de clares. Però en un contraatac molt ben acabat per en David vam posar el 0 a 1, que ens va permetre anar al decans amb avantatge i poder retocar coses.
La segona part va ser diferent. Vam dominar el joc i vam controlar més el partit, i fruit d'això, i en un altre contraatac agafant avançada la defensa del Borgonyà, en Benja va fer el segon. Semblava difícil que el Borgonyà remuntés, i tot i alguna arribada pels dos equips, teníem el partit a la mà. I més quan en David, aprofitant una centrada de l'Òscar i després de parar la pilota, xutava a la mitja volta i feia el tercer. Fins al final poca cosa a destacar, només el quart gol obra d'en Melo, que posava el 0 a 4 i ens feia sumar una justa (i potser massa abultada) victòria.
A seguir endavant en la lluita pels llocs de dalt, amb més força que mai, ja que les properes jornades seran importants per veure com i on afrontem l'últim tram de la lliga. Jo confio en l'equip, i estic segur que fins el final estarem allà.
Força UE!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que s'en sap de la lesió d'en Quimàs???? del possible trencament????? jo apostaria a que tot es "cuento" per no entrenar aquesta setmana ja que el diumenge no hi serà.

Anònim ha dit...

No, era cuento per no portar la Natàlia a esquiar!

Anònim ha dit...

la cuixa em fot mal, però no crec que m'hagi esparrecat fort (potser només un "tirón"...). Avui vindré (a veure'us) i en parlem...
I jo no vaig esquiar, però ella si.
A veure si estic bé per jugar contra la Ribetana la setmana que ve. Si és així serà un mal menor, ja que aquesta setmana sóc fora.

au, salut!!!

Quim

reySc ha dit...

Eeeeeeeeeooooooo!!!! Hay alguien ahiiii???????

Avuí inversió de 10€ en Euromillones. Si Dissabte no em veieu...

de totes maneres...
FORÇA SANTPERENCA!!!!!!

Anònim ha dit...

Fes un mail i digues els numeros q has jugat no?

El meu és xverges.spt@gmail.com

q si desapareixes haurem de contractar un sicario.