dilluns, 19 d’abril del 2010

Victòria amb premi: UE Santperenca 2 – Sant Boi 1

Important victòria que ens assegura, almenys, jugar la promoció. Va ser un partit majoritàriament dominat per nosaltres, encara que el Sant Boi mai es va rendir i va demostrar sempre ser un bon equip, i el camp no va permetre a cap dels dos equips jugar gaire bé a futbol.
La primera part va ser nostra, jugada amb intensitat i demostrant ser superiors. Ja al minut 2, en Quim va fer l’1 a 0 després de rematar un córner. L’equip estava ben posat, no vam concedir ocasions clares al Sant Boi i en alguna arribada haguéssim pogut fer més gols. I al minut 44, l’Isaac en una jugada personal al contraatac va posar el 2 a 0.
La segona part va ser més igualada, amb un Sant Boi que es va tirar més endavant i nosaltres no estàvem tant bé. En una jugada on ens va faltar contundència a darrera, ells van fer el 2 a 1 que posava emoció al partit. Fins al final el Sant Boi va penjar moltes pilotes a l’àrea, i nosaltres sortíem al contraatac, però cap dels dos vam poder moure el marcador.
I ara a disfrutar. Ja tenim matemàticament la promoció, i ens assegurem lluitar per l’ascens fins al final. I diumenge a Roda un partidàs, un partit dels que agrada jugar. I un partit que marcarà el final de lliga: si no guanyem, els tres partits que queden serviran per preparar la promoció, i si guanyem lluitarem a tope el títol fins al final!!! Això si, passi el que passi, ens hem de sentir orgullosos de l’equip i de la gran temporada que hem fet. Ara toca rematar-la!!!