dilluns, 24 de maig del 2010

MÉS VIUS QUE MAI: UE Santperenca 2 – Pitres 2

Nois, som els millors. Només un equip gran, gran, gran i amb tot ben posat com el nostre pot remuntar un 0 a 2 en una promoció, amb el cop anímic que això suposava. Seguim ben vius quan a la mitja part semblava que estava gairebé tot perdut. I ho donarem tot per guanyar.
La primera part va ser difícil. Nosaltres vam sortir tensos, agarrotats, sense gaires idees i amb errors que normalment no fem. A més, el Pitres va estar molt ben posat i va controlar el partit. I per rematar-ho, en dues accions a pilota parada, es van posar amb un 0 a 2 que complicava, i molt, l’eliminatòria. Ni ells ni nosaltres vam disposar d’accions gaire clares per fer algun altre gol.
La segona part va ser completament diferent. Nosaltres vam sortir a dalt, amb només tres defenses i conscients que havíem de marcar. A més, l’empenta que vam posar a la segona part va ser ben diferent a la primera. Ja sabem que és difícil posar futbol en aquest camp, però la resta li vam posar tot. I els resultats van arribar. Al quart d’hora de la segona ja havíem empatat, amb els gols de l’Ísas i l’Isaac. I quedava tot un món per guanyar el partit. I ho vam seguir intentant fins el final, amb algunes opcions clares que no van entrar. El Pitres es defensava com podia, i intentava sortir al contraatac, però excepte algun xut de lluny, no van disposar d’ocasions clares. Haguéssim pogut guanyar, però hem de donar el resultat com a bo tenint en compte com s’havia posat al descans.
I ara la tornada. Tenim opcions, i tot i que el Pitres és un bon equip, amb experiència, bons jugadors i que segur que ens ho posaran molt difícil, hem de ser nosaltres mateixos per tirar-ho endavant. Hem d’aprendre dels errors per guanyar la promoció, ara que encara està tot obert.
Donar les gràcies també a l’afició pel suport incondicional que ens van donar durant tot el partit. Us animem a tots i totes a acompanyar-nos a Sant Celoni. Quants més siguem, més forts serem. Anirem tots junts amb autocar. Qui vulgui venir es pot apuntar als bars del poble.
Amb optimisme, confiança i orgull...
Força UE!!!

PD: destacar la gran esportivitat que hi va haver en un partit de gran tensió. Crec que va ser un exemple per part de tothom del què ha de ser el futbol modest.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLT DIGNE EL COMPORTAMENTE DELS DOS EQUIPS SINCERAMENT PER ADMIRAR . I EL TRACTE REBUT PER TOTS ELS COMPONENTS DE LA UE SANT PERENCA ES DE AGREIR, MOLT BONA GENT. AIXÒ ES UNA PENA PERQUÈ ES UNA LOTERIA.

FORZA PITRES FORZA VERDS

LA JUNTA ha dit...

ESTEM ORGULLOSOS D'AQUEST, EQUIP I SEGUR QUE TOTS JUNTS HO TIRAREM ENDEVANT. FORZA UESANTPERENCA!!!!
(VISCA LA FAMILIA DE LA SANTPERENCA)

Peperoo ha dit...

Bon dia companys.

Estic orgullós de la vostra remuntada el dissabte!! S'ha de sortir convençuts q podem a Sant Celoni! Podem!! cadasqú ja ho sap després de superar un 0-2 en contra a la promoció, tant esperada durant tot l'any. Després d'aquest tràngol no hi ha cap situació que ens pugui superar psicologicament, ens ho em de creure, jo almenys m'ho crec!!

Pd: Mister m'ofereixo per fer de 4rt punta!!

Anònim ha dit...

TOT EL AFICIONAT DE LA UE SANTPERENCA SOBRE TOT QUE SAPUNTI ELS BARS DEL POBLE O HA LA GASOLINERA PER BENIR ANIMAR EL NOSTRE EQUIP A SANT CELONI QUAN MES SEREM MILLOR ENS U PASAREM

(HEM DANIMAR LA NOSTRE SANTPERENCA ENS NECECITA)

VISCA LA UE SANTPERENCA!!!!

Cristiano ha dit...

Divendres tothom a entreno i a sopar, que és el cumpleanys del mister, diu que li feu el regal diumenge jejeeje. Ell pagarà el cava divendres.

Enrecordeu-vos, també hi haurà una sorpresa.........

Força U.E.

diu en joan que ja hi han 5 autocars.... ajaaaaaaaiiiii

Anònim ha dit...

EN CARLOS DEL CASAL D'AVIS DIU QUE AVUI SI VOLEM PER SOPAR JA ENTRECOTS PER TOTOM,O UN PLAT DE PASTA AMB UN RAIG D'OLI, QUE US ESTIMEU MES. ( BON PROFIT PER TOTOM I VISCA LA SANTPERENCA)

Anònim ha dit...

EN CARLOS DEL CASAL D'AVIS DIU QUE AVUI SI VOLEM PER SOPAR JA ENTRECOTS PER TOTOM,O UN PLAT DE PASTA AMB UN RAIG D'OLI, QUE US ESTIMEU MES. ( BON PROFIT PER TOTOM I VISCA LA SANTPERENCA)

Txoki ha dit...

avui ja comença la concentració o després de sopar podem anar a El Moscou???
Per lo de la sorpresa, tu Cristiano em recordes més a la Gemio...
Va nanos, ja falta poc pel partit, un partit on ens juguem la temporada (amb el gran any que hem fet, és trist jugar-s'ho ara a un partit...). Però podem, tenim tot lo necessari per guanyar. I més si estem acompanyats com ho estarem diumenge.
Tots junts s'escolta més fort...Força UE!!!

Cristiano ha dit...

Jo crec que està clar......
entrecot pels entrenadors i pasta pel jugadors.

Anònim ha dit...

FELICITAR AMB EN DAVID PEL MONTATJA QUE HA FET, QUE FA POSAR LA PELL DE GALLINA, I ESPAREM PASAR UN ALTRE TEMPORADA AMB ELS DOS MISTERS JUNTS PERQUE FAN EL MILLOR EQUIP D'ENTRENADOS "VISCA LA UE SANTPERENCA" PD. MERINO NO TE VAIAS MERINO QUEDATE.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sepp Maier ha dit...

Bé per l'administrador de suprimir el comentari, la veritat és que a mi m'ha fet venir mala llet.

Avui és un dia dur.

Ànims!!

EDIWAN ha dit...

Molts ànims nois. Crec que ha estat molt injust per vosaltres no tenir el premi de l'ascens, però igual de injust hagués estat per nosaltres no aconseguir-ho.
Vull desitjar-vos tota la sort del mon per l'any vinent, i a poder ser, que no us ho hagueu de jugar a la carta de la promoció si no amb un ascens directe perquè teniu un equip i una afició de primera!!!

El futbol és així de tràgic tot sovint, es passa de la glòria a la desgracia en un moment però no podeu rendir-vos ara.
El camí ja el coneixeu... Treball, sacrifici i constancia. Amb aquestes tres coses i la unió que teniu entre jugadors i afició, res us podrà parar l'any vinent.

ARA I SEMPRE...
FORÇA PITRES i FORÇA SANTPERENCA!!!

PD: que sapigueu, que a partir d'ara, teniu un club amic per sempre... Podeu contar amb nosaltres sempre que ens necessiteu.

Pol Cunyat ha dit...

Res, nomes feclicitarvos tant a vosaltres jugadors com a la vostra aficio, vau donar exemple en tot moment (en certs moments mes que nosaltres i tot).
Ja els hi vaig comentar a alguns dels vostres jugadors, va ser una sort que ens toquesiu de contraris, ja que vau ser tot un senyor equip.
De veritat, moltes gracies.
Ja se que ara ho teniu que estar pasant malament ( a nosaltres fa 3 anys ens va pasar una cosa semblant), pero com em va semblar intuir, crec que sou mes que un equip, sou un grup d'amics, i aixo us fera recuperar rapid.
Espero que pujeu l'any vinent i si no pasa, seguiu lluitant per aconseguir-ho.
A veure si algun dia ens tornem a trobar, encara que sigui amb un partit amistos (haura de ser rapid, no se si aguantare gaire mes en actiu XD)

De veritat felicitats a tots!!!

Pol (porter per accident)

Ayda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ayda ha dit...

certamen, tots dos equips vau estar mol bé, y mol currat tot.. pero els st perencs s'ho mereixien!(;

Anònim ha dit...

si que us ho mereixieu pero potser estaveu un pel refiats que ja ho tenieu tot fet i...

Sepp Maier ha dit...

No sé d'on has tret la sensació de que l'equip anés refiat. Sempre s'ha respectat a tothom sabent que qualsevol rival és difícil de guanyar, i s'ha treballat molt per arribar on hem arribat. Només així es poden aconseguir 25 victòries, 4 empats (2 de la promoció inclosos) i 3 derrotes.

Jo personalment estic molt orgullòs de formar part d'aquest equip i amb aquesta junta i afició.

Visca la U.E. Santperenca!

Cristiano ha dit...

Nanos tenim un problema..... ara us passaré algunes queixes que he rebut al facebook del sopar que farem divendres......

Anònim ha dit...

Perdona, rectifiquem els comentaris. En nom de les dones que tot l'any us aguantem us volem dir que MOLTES GRÀCIES. I això no és cosa només per all míster, que consti, va per tots.
Dissabte passat hi vam ser totes, aquest diumenge també A RECOLZAR-VOS A VOSALTRES, resulta que marxeu el cap de setmana del 13 de farra, a més a més hem hipotecat tots els caps de setmana de l'any darrere el vostre hobby... i ara resultarà que no ens hi voleu al sopar de despedida??!!!!
Ens sembla un acte poc respectuós, poc solidari,lleig i que, en general, ens provoca una tristesa tremenda veure com, després del suport que hi ha hagut en general durant tot l'any, ara se'ns deixa de banda d'aquesta manera.
MOLTES GRACIES NOIS! "

Anònim ha dit...

"A les barricadeeeees!!!!!!!!!!! Resulta que serveixo per omplir autocars però no per acompayar-te en el teu comiat. El sopar ens el podriem haver pagat perfectament nosaltres, ens conviden el diumenge i ens desconviden el dilluns. Això ha anat més ràpid que la remuntada del Pitres!!!!!"

Pati ha dit...

Bueno, jo no puc ser molt contundent per que fa poquet que he arribat, pero tb entenc els nois, sempre es van a sopar ells sols i evidentment fan mes el burru (no os ofengueu!! es carinyos)...i per suposat tb entenc a las noias i donas, que es el vostre principal sosten, jo crec q hi han 3 opcions...La primera, que nosaltres, las noies, tb fem un sopar paralel i potser ja ens trobarem (a liarla ;) )... La segona, que fagin ells aket sopar i despres fagin un altre amb nosaltres o la tercera que el fem tots junts...a veure q pasa...
Per cert...en el poc temps que he estat, m'encantat aket equip i la seva aficio, sou collonuts!!! He disfrutat de partits de futbol molt bons...i el de diumengue va ser una sobredosis de disfrute, moltes gracies a tots per fer gaudir del bon futbol!!! Veu estar tots mes del 100% impresionants!!
I l'any que be ja tenim un objectiu molt alt...aixi que cap amunt, a continuar lluitan i sobretot continueu disfrutan!!!
Força Santperenca!!!

Anònim ha dit...

Si algu vols deixar la dona i casar-se amb mi (company d'equip)
Cap problema´.

jejeje

L JUNTA ha dit...

VIST EL PROBLEMA QUE SA CAUSAT PER NO TENIR MALT ENTESOS, LES DONES I XICOTES DELS MENBRES QUE FORMAN PART DE LA UE SANTPERENCA ESTAN CONVIDADES A EL SOPAR QUE ESFARA DIVENDRES EL CASAL D'AVIS PER DI SI VENIU POSEUSA AMB CONTACTA AMB ELS ENTRENADOS DANI I DAVID ABANS DE DIJOUS AL VESPRE

(LA JUNTA)

PD.ESTEM ORGULLOSUS DE TENIR UNS JUGADOS I ENTRENADOS QUE DEFENCIN I ESTIMIN ELS COLORS GROCS I NEGRES DE LA SANTPERENCA COM L'ESTEU DEFENSANT VOSALTRES. GRACIES!!!!

(VISCA LA FAMILIA DE LA SANTPERENCA)