dimecres, 29 de setembre del 2010

Poc futbol: UE Santperenca 0 – Voltregà 0

Hagués pogut ser una gran tarda, però va acabar amb mal regust de boca. El camp (vull dir a fora), aprofitant la Festa Major feia goig, amb una gran afluència de públic. Però el terreny de joc segueix estant fatal i no permet que es pugui jugar a futbol (a veure quan l’aixequen...). Aquest fet, unit a l’arbitratge i les circumstàncies del partit (les expulsions del Voltregà), van fer que no es veigués res de joc.
La primera part encara va ser decent. Igualada però amb poques ocasions clares. Només destacar un remat de cap nostre al travesser i un xut amb perill d’en Chicho del Voltregà...I evidentment, el gol anul·lat a l'Isaac per un fora de joc que només l’àrbitre va veure després d’una errada del seu porter (fins i tot els del Voltregà es van sorprendre...).
La segona part va ser infumable. Tant per la gent que la veia com per molts dels que jugàvem. L’actuació arbitral (lamentable per tots crec), les dues expulsions del Voltregà (molt tontes, per cert, però que van fer que ells lògicament intentessin parar el partit tants cops com podien...), l’estat del camp i la nostra ansietat per marcar van fer que això passés. Si a això li sumem que ens van anular un altre gol a l'Isaac (per fora de joc, almenys, dubtós) i va haver-hi un també dubtós gol fantasma, va fer que acabéssim 0 a 0.
Res, primer punt, que no ens deixa contents. En aquests dos partits a casa crec que hem desaprofitat dues bones ocasions per sumar més punts. Però toca seguir i intentar guanyar el següent partit. Estem suficientment capacitats per fer-ho.
Per cert, gràcies a tota la gent que va venir a donar-nos suport.
Força UE!!!

6 comentaris:

sexy jente ha dit...

Eloi! com estaaaaaven les galtes aquest any? jeje
Primer de tot voldria dir que estic molt enfadat. En Martí no va poder fer ni una partida als xoques pq no tenia parella, quins mals companys.
I segona, el problema de la sant parenca no és pas el camp sinó que li falta l'home joc. Però bueno jo de moment el joc el reparteixo per Noruega. Tot i que l'altre dia a la disco em van xurrar la jaqueta i el mòbil, pq passo de pagar un dineral pel guardaroba de merda que costa 3€.
Doncs res, només us volia dir que els resultats ja arribaran i que jo confio en tots vosaltres i amb els Matinho

Apa doncs des de les llunyanes terres del nord (0ºC putos graus de merda!)k sapigueu k m'estic etrenant en les tàctiques del millor futbol del món. La mare que els va parir a akests del Rosenborg que si haguessin guanyat al Copenhagen ara podria anar a veure un partit de champions contra el barça i com aficionat contrari.

Adeuuu

Anònim ha dit...

Piella!!! ets el krak!!!

Set troba a faltar, ajaiii!!

Ja es trist que el primer que hagi d'escriure alguna cosa al blog ho faci des de Noruega!!!

Vinga nois, fins divendres. Força Santperenca i ànims que això només acaba de començar!!

Martí.

Txoki ha dit...

ja m'imagino el joc que deus repartir per Noruega...
I tu, Piella, vigila a les discoteques que últimament t'ho carden tot. Almenys no vas tornar-hi l'endemà no???
Va, aprofita el temps i no pensis amb en Martí, que ja el cuidem...tot i que els dels xoques han hagut de fer un ERO aquest any perquè els hi han faltat les vostres fitxes...
Salut!!!

PD: som-hi UE, que això ho aixequem segur!!!

Anònim ha dit...

En Pich i Pala és el més guapo a la foto!!

Bon fitxatge

Anònim ha dit...

Qui és en Pala???

Anònim ha dit...

Piella tu flipes!!!
Vas amb Panda per Noruega???

ajjaiiii
Eloi