dilluns, 20 de setembre del 2010

Qui perdona ho paga: UE Santperenca 1 - Caldes de Montbui 2

Decepció. Aquesta és la paraula per definir el partit d'ahir. Decepció per no debutar amb victòria a casa, i decepció per deixar-la escapar tontament.
La primera part va ser igualada, amb arribades pels dos equips. Nosaltres vam sortir forts i vam dominar l'inici, i el Caldes es va estirar al final. Però cap dels dos vam estar encertats i el marcador no es va moure.
La segona part va ser diferent. Vam sortir convençuts i apretant, amb arribades a la seva àrea, algunes d'elles perilloses. I en una d'elles, l'Antonio ens va avançar. Semblava que tot es posava de cara, pel marcador i les sensacions. A partir d'aquí vam tenir algunes opcions clares que no vam aprofitar, i que haguessin senenciat el partit. A mida que anaven passat els minuts, el Caldes anava refrescant l'equip i començaven a apretar, tot i que sense ocasions clares. Nosaltres començàvem a notar el cansament i no podíem mantenir el nivell. Tot i això, l'empat seu va arribar en una jugada afortunada. Un centre seu des del mig del camp el rematava un davanter sense saber gaire com, i entrava a la porteria. Fins al final, partit d'anada i tornada però sense opcions clares. Fins que a l'últim minut, i en una acció que vam regalar en defensa, el Caldes feia el gol que li donava els tres punts.
Perdem tres punts, com en moltes d'altres vegades, per falta de contundència, tant a davant com en defensa. I ja se sap que qui perdona (i regala...) ho paga.
Però tenim temps per millorar. Tot just és el principi, i amb la recuperació de jugadors ens donarà més opcions per refrescar l'equip i donar el 100 % durant tot el partit. Tot i així, hem de començar a reaccionar. I aquest diumenge, per Festa Major, ve el Voltregà, un bon equip amb bons jugadors que no ha començat bé. Serà difícil, però segur que estem capacitats per intentar guanyar cada partit.
Nois, ens aixecarem segur!!!
Força UE!!

4 comentaris:

pepelu ha dit...

Recuperem algu per diumenge?? Issac, Isas...

Anònim ha dit...

em sembla que recuperem l'Isaac, en Toni González i en Xevi Vergés. En Roger no se si ja estarà a punt...Això si ningú es fa "mal" les nits de festa major...

Anònim ha dit...

Hola nois, com ja sabreu, EM CASO, i de moment no he pogut compartir cap moment amb l'equip, vaig una mica atabalat!!! però us envio ànims i coratge, coneixent el grup, estic convençut que això no és res més que un parell d'ensopegades i que la truita s'acabarà girant.
En quan a mi, només espero poder participar aviat dels bons moments que, de ben segur, estan per arribar.

Sort i una abraçada a tots.

Jordi Isas

Anònim ha dit...

Avui he trobat l´Ernest Sanchez i m´ha dit que diumenge potser hi seria. Dani, es pot comfirmar la noticia???