dimarts, 5 d’octubre del 2010

Ara si: Sant Julià 2 - UE Santperenca 3

Ja era hora!!! 3 punts que han d’obrir el camí a que vinguin més victòries. Segur que ens dóna confiança i ens han de servir per veure que podem competir i guanyar perfectament en aquesta categoria.

En línies generals vam fer un bon partit (quina diferència jugar en un camp així i no a Sant Pere, aquí la pilota saps sempre què et farà...). Sobretot a la primera part, que tot i que només vam fer 1 gol (després que en Quim rematés un córner), hauríem pogut deixar el partit gairebé sentenciat. Vam fallar moltes ocasions...i molt clares. I el Sant Julià només en va tenir una. Vam arribar bé, entrant sobretot per bandes i donant bones sensacions.

La segona part va ser més igualada. El Sant Julià apretava més amunt i ens dificultava la sortida. Fruit d’això, hi havia arribades pels dos cantons però sense ser ocasions clares. I llavors vam poder trencar el partit. En un bon quart d’hora, l’Isaac va fer dos gols i n’haguéssim pogut fer algun altre. Però després suposo que ens vam relaxar. El Sant Julià va posar l’1 a 3 quan faltava un quart, i a falta de 8minuts posava el 2 a 3. Fins el final lògic patiment, encara que no vam concedir cap ocasió clara al Sant Julià.

Tot i el patiment (sempre patint nosaltres...) hem de valorar positivament el partit i la victòria. Són tres punts importants que ens han de donar confiança davant els tres pròxims compromisos, que són partits molt macos i amb rivalitat: amb el Roda per la lluita de l’any passat, i amb la Vall i el Torelló perquè són derbis.

Força UE!!!

1 comentari:

Peperoo ha dit...

Piella vam guanyar!! eh !!!

Ja heu baixat dels 0 graus¿? quina putada noi , però tu t'ho has buscat !!! tot per les rosses jejeje

Et vas perdre el gol d'en Quim de cap. " el vuelo del àngel"