dilluns, 25 d’octubre del 2010

Just: UE Santperenca 1 – Torelló 1

Partit típic de derbi, amb ambient al camp i poc futbol... en gran part provocat pel mal estat del camp. La primera part va ser nostra, sense concedir ocasions clares al Torelló, i en una acció personal boníssima, en Melo ha marxat de dos o tres rivals, i sense angle ha posat l’1 a 0 al marcador. Golàs!!!
La segona part ha set del Torelló, nosaltres intentant controlar en defensa, amb domini seu i nosaltres més enrere però poques opcions clares de marcar. A falta de poc del final, ells han empatat de penal.
Poc més a dir del partit, però he llegit la crònica del blog del Torelló i m’he indignat (http://cf-torello.blogspot.com/). Per això vull contestar-los algunes coses, i intentaré fer-ho amb més respecte i objectivitat que ells: el camp està molt malament, però ho està pels dos equips, i en part gràcies a que l’Ajuntament i la UE Santperenca han deixat el camp al Torelló perquè hi entreni futbol base i hi juguin partits també del femení. De l’arbitratge no crec que us pugueu queixar, amb la segona part que ha fet; de penals n’hi ha hagut a les dues àrees, i només l’ha pitat a la de la Santperenca i a poc pel final. I no parlem de les faltes que ha pitat... No ho sé, potser si us queixeu d’aquests arbitratges és que espereu molts favors. Si ha set dolent, ho ha set per tots... però no crec que s’hagi d’anar plorant sempre que no guanyeu...(segurament només és una cosa del cronista). Lo de les bastantes ocasions clares no crec ni que s’hagi de contestar (qui ho ha vist ja ho sap...). I per últim, i més indignant, és ficar-se amb els jugadors de la Santperenca. Perdíem temps, i sense ser cap cosa exagerada, perquè guanyàvem, i vosaltres heu fet igual (o no recordeu el partit amb el Sant Vicenç...). Això és futbol. I a més, no sé on heu vist les provocacions. Crec que ha set un partit molt correcte dins el camp...
No se què pretén aquesta crònica, espero que no estigui feta expressament per escalfar el partit de la tornada (ja que nosaltres no en tenim cap ganes) o per justificar que no ens heu pogut guanyar. Crec que anar de víctimes no porta enlloc...però ja us espavilareu. I a més, no crec que sigui una opinió compartida per la majoria de jugadors i cos tècnic...
Nosaltres a seguir.
Força UE!!!

PD: ah, nosaltres al descans estàvem molt tranquils eh...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

va nanos, estem donant la cara sempre, i segur que aquesta setmana guanyarem!!!

Pit i collons!!!

Anònim ha dit...

Srs. és el moment de guanyar partits i estic segur del que escric!!!! Ara toca agafar el camí de la victòria, si anem tots junts i aixi ho farem....SOM I SEREM UN EQUIP MOLT FORT.
coro

VALDERRAMA ha dit...

craaaaaaaaackssssssssssss!!!

ens veiem dimarts a entreno... ;-)

AMUNT SANTPERENCA!!!!