dilluns, 29 de novembre del 2010

Bona reacció: Santa Eugènia 0 – UE Santperenca 3

Si la setmana passada dèiem que havia de ser un accident per oblidar, aquesta setmana podem confirmar que així va ser. Hem demostrat que tenim orgull, i que ens podem aixecar de grans sotragades. I això ens fa sentir orgullosos de ser de la UE...i ens ha de marcar el camí a seguir. Si no tenim esperit no som ningú...i això ens ha de servir d’aquí a finals de temporada.
En general vam fer un bon partit. La primera part vam jugar bastant bé, amb arribades a l’àrea del Santa Eugènia, però sense acabar de rematar a porteria. Només al minut 24 un xut llunyà d’en Xevi Vergés, que va comptar amb una mica d’ajuda del seu porter, va poder moure el marcador. El gol ens va reafirmar, tot i que pocs minuts més tard, el Santa Eugènia hagués pogut empatar en la ocasió més clara del Santa Eugènia en tot el partit, però en l’u contra u amb el davanter, l’Uri li va poder parar.

Estàvem contents de com havia anat la primera part, però sabíem que havíem d’anar a més. I en un començament de segona part molt bo, en Joan Rifà amb un golàs sense angle per l’escaire i l’Isaac en un u contra u amb el porter, van posar el 0 a 3 que ens posava les coses molt de cara amb més de mitja hora per davant. Fins al final, el partit es va igualar, però el Santa Eugènia no ens va fer perill perquè nosaltres estàvem ben posats, i en alguna contra clara haguéssim pogut marcar algun altre gol.

En definitiva, gran resultat i bona imatge. Aquesta és la línia a seguir. Som un bon equip, amb qualitat, i quan hi afegim la concentració i el caràcter som un equip perillós per qualsevol. I ara ens queda l’assignatura pendent de guanyar a casa. Sabem que no es pot jugar a futbol i això ens perjudica, però hem de posar-hi altres coses per intentar guanyar...que ja toca. I aquest cap de setmana llarg tenim dues opcions per fer-ho contra el Moià i el Roda. Són dos bons equips...però nosaltres també!!!

Força UE!!!

4 comentaris:

jordi piella ha dit...

Algu sap quan sera el soparet de nadal?

Anònim ha dit...

Gracies Quim per posar-me 3er màxim golejador!!

Piella com va pel Nord fa molt fred o ke?

Anònim ha dit...

en principi, i si podem canviar el partit d'aquella setmana, el sopar de Nadal serà el dia 18.

seràs per aquí ja Piella??? Deus enyorar el clima tropical no???

jordi piella ha dit...

Merda, no estaré aki. Arribo a SPT el dia 23D i marxo el dia 13G cap a Noruega.

Respecte el clima només et dic k ara mateix estem a -16C i k el millor k es pot fer en aquests casos es intentar buscar un llit calent on passar l'estona.