dilluns, 22 de novembre del 2010

Desastre: UE Santperenca 2 - Centelles 7

Un desastre. Aquest és l’únic qualificatiu del partit d’ahir. Podem no jugar bé, podem perdre, però no podem donar aquesta imatge.

Tot el partit vam estar bastant malament ofensivament, i a més defensivament vam regalar gairebé tots els gols al Centelles. I si regales a Segona (i tenint al davant un dels millors davanters de la categoria), això es paga...i molt. Però jo crec que el que ens hauria de fer reflexionar més és l’actitud. Podem fallar, podem no estar encertats, però la mala llet i les ganes de portar l’equip endavant no ens poden faltar mai. I per respecte als colors que portem i a la gent que ens ve a veure, no podem abaixar mai els braços i si caiem ho hem de fer amb dignitat.

Ara a tirar endavant. Lo d’ahir fa mal, molt mal, però entre tots (i això ho remarco, entre tots JUNTS) hem d’intentar que es quedi en l’episodi fosc i per oblidar de la temporada.
Ànims... Força UE!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,hola,hola estem tristos i tocats. No voliem fer un partit dolent i ens farar agafar força i més ganes de demostrar quee som un bon equip. Força ue!!!!
coro

jordi piella ha dit...

Algu sap quan sera el soparet de nadal?