dilluns, 15 de novembre del 2010

Per tu Toni: Campdevànol 2 - UE Santperenca 3

Gran victòria la d’aquest dissabte a Campdevànol. Vam guanyar a un camp molt difícil contra un gran equip, i això ens ha de donar confiança pels propers partits.
Tot el partit va ser semblant. El Campdevànol dominant, però sense fer excessiu perill. Nosaltres ben posats i defensant força bé, i intentant sortir al contraatac. En una d’aquestes contres en Vaque va posar el 0 a 1 amb un bon gol. Poc després ells van empatar, gràcies a l’arribada d’un home de segona línia que no va desaprofitar l’u contra u amb l’Uri. A diferència d’altres vegades, el gol no ens va afectar gaire moralment. I a més, ens vam trobar amb un regal de la seva defensa que l’Isaac va aprofitar per posar l’1 a 2. Mitja part.
Només començar la segona part un gerra d’aigua freda: al minut 47, el Campdevànol ens empatava. Però vam seguir concentrats, intentant sortir a la contra i defensant bé. Al minut 62, en una contra, li van fer un penal claríssim a l’Isaac que en Vaque va transformar en el 2 a 3. Quedava molt, i ells seguien dominant, i van arribar en alguna ocasió, però tampoc moltes, i és un fet destacable ja que el Campdevànol té molt potencial ofensiu. Fins el final aguantant el resultat però sense excessiu patiment.
El fet negatiu van ser les lesions d’alguns jugadors, fet que pot provocar que es perdin algun partit. Però els que quedem ho seguirem donant tot per tornar a guanyar. Nois, hem de seguir així.

Força UE!!!

PD: la victòria te la dediquem a tu Toni!!! Ànims per la recuperació!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran victòria la d'aquest cap de setmana, una victòria que ens ha de donar molts ànims i confinaça per seguir sumant.

Força Santperenca!
Ànims Toni!

Martí

Anònim ha dit...

Gran victòria companys!!

Ànims Toni!

P.D: Qui es en bermejo de l’alineació del 9.

Anònim ha dit...

Deu ser en benjamin en bermejo!!!

Anònim ha dit...

ahir bon partidet contra els juvenils del Manlleu. Vam perdre per 4 a 3, però tenint en compte que teníem moltes baixes, està bé.
La primera part ho vam fer bé i vam tenir ocasions per fer algun altre gol...però a la segona ells van moure la bola molt ràpid, hi van ficar intensitat i va ser una mica de "banyito"...

Gran actuació de l'àrbitre italià "Ferrari"...