dilluns, 13 de desembre del 2010

Bona dinàmica: Llerona 1 - UE Santperenca 3

És important seguir sumant...i més davant un equip de la “nostra” lliga. Aquesta victòria ha de servir per reafirmar-nos amb el que estem fent, per tenir confiança en l’equip i per seguir endavant.
Va ser un partit estrany. Nosaltres arribàvem amb moltes baixes, i amb molta gent tocada a l’onze titular. La primera part va ser dominada pel Llerona, especialment al principi, i ens van agafar algun cop l’esquena a la defensa. Tot i així no van tenir ocasions clares. I nosaltres pressionat bé al mig del camp i sortint a la contra. En una recuperació en David li fa la passada a en Melo que no perdona davant el porter. Pocs minuts després, en una contra per l’esquerra, en Coro centra i ells es fan el 0 a 2 en pròpia porta. Tot pintava bé, i ja haguéssim pogut sentenciar, ja que en David i en Coro van tenir clares ocasions per posar el 0 a 3. Però un 0 a 2 era un bon resultat (i exagerat) a la mitja part.
A la segona part vam sortir molt bé, sense concedir ocasions i sortint ràpid per tenir ocasions clares, que no vam poder transformar. Però en la menys clara el seu porter falla en una pilota centrada i en David, molt oportunista, va fer el 0 a 3. Tot semblava controlat, però a falta de mitja hora pel final, van expulsar en Roger amb doble groga. Tot i que no ens van fer excessiu perill, a falta d’un quart d’hora ens van fer l’1 a 3 que posava una mica d’emoció. Però vam saber defensar bé i el resultat no es va moure.
A part de la victòria, és molt important saber que jugui qui jugui podem guanyar els partits.
A seguir així i intentar guanyar abans de Nadal, per posar-nos en una situació més tranquil•la i poder anar contents a les festes.

Força UE!!!
PD: penseu que juguem dissabte aquesta setmana...i que després al vespre hi ha el sopar de Nadal... Festival!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

On es juga dissabte?

Anònim ha dit...

juguem a Sant Pere... si no entren les màquines abans. Esperem que sigui l'últim partit amb aquest terrey de joc en tant males condicions...

Ah, i pel vespre jo ja tinc l'amic invisible...

ja tinc el regal...algú que tremoli... ha dit...

hi ha rumors que un tal Michael Ballart no vindrà al sopar???
Mira, que no vinguis al partit ho superarem... però al sopar i a la festeta ets imprescindible!!!!!!!

PD: pels que esteu a la parra dir-vos que vam entrenar ahir, ja que avui hi ha sopars d'empresa. I demà a les 14:30 al camp...