dimecres, 8 de desembre del 2010

Per fi: UE Santperenca 3 - Roda 2

Gran alegria amb la victòria d'aquest migdia. Ha costat molt, però ha valgut la pena.
Jugàvem contra una de les millors plantilles de segona...però en un camp com el nostre on no es pot jugar a futbol tot això no es nota gaire (que ens ho diguin a nosaltres pels altres partits que hem jugat...). I a més, hem guanyat al Roda, que ja ens tocava i ja en teníem ganes...
El Roda s'ha avançat a la primera part (Piella, diga-li al teu germà que sigui l'últim gol que ens fa, com torni a fotre un gol a Sant Pere el cardes fora del carrer Bellmunt), però ha estat igualat i nosaltres hi hem posat moltes ganes i hem estat ben posats.
La segona ha set de bojos: empata en Melo de cap, després en Quim es fa l'1 a 2 en pròpia porta, tot seguit expulsen en Xevi, a falta de deu minuts o un quart en Coro empata rematant un córner, i quan faltaven menys de 5 minuts per acabar, en Quim ha fet el 3 a 2 amb un golàs de falta des de molt lluny. Hi ha hagut molta EUFÒRIA al Pep Aleix, tot i que el Roda ha tingut una ocasió claríssima per empatar en el descompte. Per fi la sort ens acompanya una mica...
Cal destacar per sobre de tot l'actitud que hem tingut, donant-ho tot tot i quedar amb deu homes o anar per darrere al marcador. Aquesta ha de ser la línia.
Al final els 3 punts i la felicitat s'han quedat, per fi, a casa.
Força UE!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia des de barcelona . Molt content per la victoria, ens aniràn mb el 3 punts!!
Aquests dos últims partits han de servir per a demostrar-nos que podem amb qualsevol equip, ja q ni el Moià ni el Roda dos dels millors equips de la categoria han pogut amb nos !! Tot i tenir baixes importants hem tirat endavant després del difícil partit del centelles!!

Felicitats Quim vaia golàs!!

Pd: Aquests d'en Piella ens la té Jurada...

Anònim ha dit...

Jo també us dono el bon dia des de Barcelona, moltes felicitats pel resultat, però sobretot per haver superat les adversitats davant d'un gran equip, ara a esperar que això dongui moral i tranquilitat per afrontar els dos últims partits abans de les merescudes vacances nadalenques.

Fins aviat (espero)

Isas

Anònim ha dit...

Gran victòria la d'aquest dimecres!!
Per fi em pogut guanyar al Roda!!
Un partit molt seriós i treballat per tots plegats, i aquest cop si podem dir, que la sort va ser per nosaltres!! Golàs quim, enhorabona!


Ànims i a seguir així, ara ja no podem parar!

Força Santperenca!!

Martí

Quim ha dit...

amb el golàs m'han pujat els fums...i avui no vindré a entreno. No, la veritat és que el genoll em fot bastant mal i m'estimo més reservar-me per diumenge (i com que entre lesionats i sancionats tornem a anar en quadro...val més no forçar).
Però no patiu que a sopar hi seré!!!
Gran victòria nanos, hem de seguir a tope, que quan recuperem lesionats no ens pararan!!! Ahir em vaig emportar en Vaque a Barna a voltar i així afavorir la seva recuperació...les escales del metro les pujava totes a ritmillo, jijijijj

Força UE!!!

Anònim ha dit...

Primer de tot m'agradaria felicitar als jugadors de la UE Santperenca pel gran partit que van fer dimecres contra el Roda.

També voldria destacar que el terreny de joc hi va ajudar molt, però el roda tampoc va fer el joc que acostuma a fer habitualment i la santperenca hi va posar molt esforç i coratge.

Per altra banda, tot i que el primer gol visitant va ser obra d'un sanperenc, m'agradaria dir que aquesta persona sent els colors del sant pere i que tota la vida serà sanperenc i que en un futur m'agradaria i espero jugar en aquest club, però actualment hi ha certes raons que no m'ho permeten.

Avere si aquests 3 punts us serveixen per alguna cosa, ànims i a seguir lluitant.

Força UE Santperenca!!

jordi piella ha dit...

A la llista de golejadors falta posar-me a mi

Piella

Anònim ha dit...

Gràcies per les felicitacions SANTPERENC, aquí i tens un lloc i ho saps.
Els 3 punts ens van molt b, avui n hem fet 3 més ... serviran de molt i en volem fer ne molts més.

Jordi Piella ns veiem aviat.

coro

isaac11 ha dit...

Nanusss

Està clar que per sumar de 3 en 3, hem de fer 3 gols a cada partit, ho veieu??

VA que continuem en línea ascendent!!

Força UE

Anònim ha dit...

confirmat, juguem dissabte!!!
i després a sopar!!!!!!!!!!!!!

bona victòria ahir, tot i que no fós brillant...

Força UE!!!