dilluns, 31 de gener del 2011

Així si: Caldes de Montbui 1 - UE Santperenca 2

Gran victòria l’aconseguida ahir davant d’un dels equips de la part alta de la classificació. I ho vam fer fent un bon partit, amb actitud i donant sensació d'equip.
Vam començar bé el partit, sent superiors i amb algunes arribades a l’àrea, alguna d’elles amb perill. Però al minut 20 aproximadament, l’àrbitre va pitar un penal, que en Marc va parar però en el rebuig ens van fer l’1 a 0. Era massa càstig, i llavors el Caldes va fer uns bons minuts, dominant i arribant a prop de l’àrea, encara que sense ocasions clares. Nosaltres intentàvem sortir a la contra però havíem perdut el control del partit.
La segona part va ser diferent, jo crec que vam ser superiors i vam jugar bastant bé. Ja en la primera jugada (gran jugada sense que el Caldes la toqués), en Melo va fallar un gol cantat després d’una gran combinació de l’equip, i en els minuts següents vam seguir arribant amb perill i ocasions clares. En una d’aquestes, al minut 68, en Roger Pich va fer un xut col•locat que va significar l’empat. Després d’això, nosaltres vam seguir bé, i el Caldes va intentar arribar més. Però al minut 85, després d’una altra bona combinació d’equip, en Marc Escarrà va fer l’1 a 2 definitiu.
Aquesta és la línia: concentració, actitud, motivació i esperit d’equip...perquè de jugar a futbol en sabem, i amb aquests ingredients els resultats segur que milloraran. Però hem de seguir, ser constants i pensar que queda molt per fer. I lo primer que hem d’intentar és guanyar a Sant Hipòlit, un camp molt difícil i contra un bon equip. Però hem demostrat que a fora de casa estem molt bé, i hem guanyat a camps molt difícils (dels 6 partits en herba artificial que hem jugat n’hem guanyat 5, només vam perdre el primer a La Garriga...). Hem d'anar allà amb ambició i confiança amb nosaltres mateixos.
Força UE!!!

7 comentaris:

Benja ha dit...

Enhorabona nois! Gran resultat en un camp dificil! Felicitats a tots!
Espero poguer està disponible ja aquest cap de setmana per ajudar l´equip, aquesta grip ha set massa llarga.

FORÇA UE.SANTPERENCA!!!!

isaac11 ha dit...

I en la linea del que diu en Berja, alies chendo, jo també espero retrobar-me amb els companys aquesta setmana.

Ens veiem al campas de Torelló

mai ha dit...

després de rebre queixes d'en Melo per haver posat que va fallar un gol cantat vull aclarir que ho destaco perquè normalment ell no els falla. I també vull dir que el tio està que se surt, que fot uns partidassos que tela, i que l'altre dia va fer un altre partidàs, fent la passada (o almenys va participar en les jugades) dels 2 gols. I ara que es podrà posar les botes vermelles habitualment, que tremolin els contraris!!!
Content no??? heheheh
Va nanos, que hem de guanyar el Voltregà per seguir sumant i quedar ben enganxats a la lluita per mantenir-nos.
Força UE!!!

Anònim ha dit...

Mai jo també vaig pensar...... ai en Melo quan ho llegeixi.......... perque no parles mai quan en Quim falla en defensa eh???????? clar com que és el teu amic!!!!!!!!!!

El Madrid a la final de Copa!!!!!
COMIENZA LA ERA MOURINHO

Felicitats per la victòria !!!!

Un soci.....

Anònim ha dit...

fantasia fantasia...

Anònim ha dit...

Merino no te escondas, Merino vuelve ya!!

Anònim ha dit...

Felicitats nois!!!

Seguint en aquesta dinàmica els objectius es compliran!!

Força U.E.Santperenca!!

Martí