dilluns, 10 de gener del 2011

Per reis...carbó: Sant Vicenç 5 - UE Santperenca 1

Mal resultat en un derbi que no arribava en les millors condicions. Sobretot perquè havíem parat 15 dies totalment i davant ens vam trobar un molt bon equip...i amb millor estat físic que nosaltres.
El partit ja va començar molt malament, ja que al minut 2 ens van enganxar en fred, i en un contraatac ens van fer l’1 a 0. Llavors es va igualar una mica, fins el tram final de la primera part, on ells van arribar bé i van tenir forces ocasions clares. Tot i així, nosaltres també haguéssim pogut marcar en algun contraatac.
La segona part va començar bé: el primer quart d’hora va ser nostre, amb control i ocasions, però quan semblava que potser empataríem, en un contraatac i en una pèrdua nostre a darrera, ens van fer el 2 i el 3 a 0 en un minut. Partit acabat. Llavors, al cap de poc en una altra bona combinació ràpida del Sant Vicenç van fer el 4 a 0. Al final l’Isaac va fer el 4 a 1 en una bona contra ben acabada, i ells encara van tenir temps de fer el cinquè.
Res, a passar pàgina, ja que no era el millor escenari ni les millors dates per puntuar. A tornar a agafar la forma i a intentar guanyar el Tona, un equip que és de la “nostra” lliga. Segur que millorarem, i hem d’intentar reprendre la bona dinàmica que teníem abans de festes.
Força UE!!!

6 comentaris:

Sepp Maier ha dit...

Hem de guanyar el Tona B, que és l'últim partit de la primera volta i acabariem amb 23 punts. Si repetim com a mínim lo mateix a la segona serien 46 punts que no està malament.
A mirar endavant!!
Fins després.

Txoki ha dit...

nanos, no tinc res greu al genoll!!!
Per tant, i per molt que això faci tremolar a alguns companys (especialment als porters), en principi puc anar jugant!!!
Fins demà, que ens hem de preparar bé per guanyar diumenge!!!

Força UE!!!

PD: i hem d'oblidar la derrota, que això és molt llarg i hi haurà bons i mal moments. Però sempre hem de seguir!!!

Anònim ha dit...

Ola a tothom!!!

Des de les terres del fred us envio molts ànims i forces per tirar això endevant!!
Toca passar pàgina i anar a totes contra el Tona!!

Per aquí va tot molb, el fred s'aguanta i ja estic ben integrat en la cultura finlandesa!! ajaiii!!!
Per cert no patiu k encara conservo el moneder, el mòbil i la jaqueta (piella aki els guarda-robes no són pas cars!! jaja).
Tampoc perdu pistonada als pòdiums de les discos, aquí ballen com gambes coixes, i el meu estilas fa furor i escola jajaj!!

Vinga ja anire seguint i comentant la jugada, cada setmana!

Una abraçada i Força U.E!!!!

Martí

Sepp Maier ha dit...

El Sant Vicenç va aconseguir empatar contra el Tona B, per tant, si guanyem diumenge acabarem la primera volta fora de les places de descens.

Sepp Maier ha dit...

No tens rés Quim?
Millor, perfecte!
Ara... no fas cap por

Anònim ha dit...

Martí, hi ha "xoques"?? pq el pescador de salmons té mono de conducció...tu tambe pesques?

Quina parella més complexa...?¿?

fins ara :)