dimarts, 22 de febrer del 2011

Excessiu: Roda 6 – UE Santperenca 0

Derrota clara aquest diumenge a Roda, en un camp que no és de la nostra lliga i en el qual era lògic perdre...tot i que no renunciàvem a puntuar abans de jugar.
El Roda té molt bon equip...i ha fet un bon partit. Nosaltres per contra només hem aguantat la primera part, on amb una mica de sort i aprofitant les opcions que hem tingut ens haguéssim mantingut en el partit. Però el Roda ha set millor, i ha tingut una eficàcia molt gran davant de gol, fent que el marcador fós excessiu. I amb el 3 a 0 crec que ho hem vist tot perdut ja i hem abaixat una mica els braços. A més, crec que l’arbitratge ens ha tret una mica del partit...
Ara toca descansar dues setmanes, i intentar posar-nos en forma per afrontar el tram final de la lliga en plenes condicions...començant pel Torelló. Sabem que fins el final estarem lluitant per salvar-nos, i si tots treballem fort, creiem en el grup i reforcem l’esperit d’equip segur que ho aconseguirem.
Força UE!!!

PD: no valoraré l’actuació de l’àrbitre perquè normalment no ho fem i perquè haguéssim perdut igualment (tot i que els de Roda estaven contents amb ell...l’aplaudien bastant quant marxava)... però si que explicaré que amb gran educació i un vocabulari digne d’un gran poeta ens va dir a alguns jugadors de la Santperenca “anda tira, véte por ahí”...entre d’altres coses. Aquest tio és un XULO...perdoneu, però algú ho havia de dir...

3 comentaris:

La veu critica. ha dit...

Excessiu potser si, es va tenir alguna que altre ocasió per marcar i potser ficar en dubte la seva superioritat, peró al final... superats.

Gran entrenament el del equip a Torelló el Dimecres, tots units i preparant a conciència el pròxim partit, no hi ha millor manera de superar lo de Diumenge que entrenant tots a tope per estar disponibles el dia del torelló.

M'algrat tot... AMUNT SANPERENCA.

La vau amable. ha dit...

Impresionant Gooooool! Corooo!!
Quin exterior!!! Has de tirar una falta ja!! Aquest camp t´ha retornat a la teva juventud!

FORÇA SANTPERENCA!!!

la veu curiosa. ha dit...

què deuen estar fent en Martí i en Piella??? Fa dies que no en tenim notícies...

va nanos, a disfrutar del carnaval i a tornar a posar-nos les piles, que hem de fer un bon final de temporada i la cosa estarà calenteta fins el final!!!!!