dilluns, 4 d’abril del 2011

Alegria: UE Santperenca 4 – Campdevànol 2

Gran partit nois i gran resultat. Vam demostrar que som un bon equip, jugant seriosos en defensa i amb alegria en atac. Hem de tenir clar que quan la gran majoria estem disponibles som un bon equip...i que podem guanyar a qualsevol.

Tot el partit va ser molt semblant: el Campdevànol tocant més però sense profunditat i sense crear perill, i nosaltres ben posats en defensa i sortint ràpid i creant perill. En dues d’aquestes sortides, més o menys a la meitat de la primera part, vam poder fer els dos primers gols, obra d’en Vaque i d’en Melo, culminant dues bones jugades de combinació de l’equip. I en algun error seu en defensa, haguéssim pogut fer algun altre gol.

La segona part va ser similar. El Campdevànol dominant sense crear ocasions, i nosaltres sortint ràpid, encara que estàvem ja menys frescos. En una jugada individual després de la recuperació d’en Benja, l’Isaac va posar el 3 a 0 al marcador, que ens posava molt de cara el partit. Però en un llançament de falta molt bo, el Campdevànol amb un golàs posava el 3 a 1 que els hi donava esperances a manca de 20 minuts per acabar, tot i que el gol d’en Quim rematant un córner a falta d’un quart d’hora tornava a deixar el partit bastant resolt. Amb la calor que feia, en els darrers minuts notàvem el cansament i el partit es va parar una mica. Ja en el descompte i en un córner, ells feien el 4 a 2 aprofitant que la pilota va quedar morta a l’àrea.

En resum, 3 punts importantíssims per seguir lluitant pel nostre objectiu. I a més davant un rival amb molta qualitat ofensiva que gairebé no va tenir ocasions. I nosaltres amb convenciment i ganes vam tirar el partit endavant. Que segueixi, i hem d’anar a Centelles a pels 3 punts tot i les baixes que tindrem, per allunyar-nos una mica del descens i per intentar refer-nos del resultat de la primera volta contra ells.

Força UE!!!



PD: espero que en Marc Puigdemunt i el 4 del Campdevànol estiguin bé, després del brutal xoc que van tenir en una pilota penjada a la nostra àrea, i que va acabar amb el cap de tots dos obert...i una bona trompada a tot arreu. Si estan bé és que són unes roques!!! Sepp “la roca” Mayer!!!!!!!!!!!!!

6 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sepp Maier ha dit...

Hola nois,

Estic millor del que m'esperava, el cap hi tinc dos talls i m'hi van posar 8 punts, però no em molesta gaire. La cama era la trompada i avui ja no em fa tant mal.

Moltes gràcies a tothom per haver-se interessat per mi i per el suport donat, és un honor jugar aquí.
Ens veiem dimecres a entreno!!!

Txoki ha dit...

me n'alegro que estiguis bé Marc!!! Déu ni do la hòstia que us vau fotre...
Ens veiem demà a entreno (a veure si fem tàctica mirant el Barça, heheh).
Salut i endavant nois!!!

PD: Marc, amb els teu 8 punts gairebé estaríem salvats no??? hehehe (quina mala llet...). Ah, i alguns que van de blanc anirien segons empatats amb el líder...perquè em sembla que amb la maneta de la primera volta el gol aveverage el tenen complicat!!!!!!!!

Sepp Maier ha dit...

Amb aquests vuit ja respirariem tranquils, el problema és que la setmana que vé m'els treuen i ens tornariem a quedar igual!!

Anònim ha dit...

per cert, avui al suplement de futbol català de l'Sport parla del futbol a la Vall del Ges i els derbis que hi ha.
Surt alguna foto...entre elles una de "los reyes del fútbol", hehehe

PD: per falta de dades i altres històries, segurament fins dijous no s'encarregarà el viatge de final de temporada...al qual faltarà algun il·lustre

Anònim ha dit...

ahir a entreno hi va haver algunes baixes... crec que per motius diversos...
N'hi ha dos però que sembla que es van quedar al gimnàs. Estarem parlant de les reencarnacions d'en Ronaldinho??? es veu que se'ls va veure de farra la nit abans...

va, fins demà i a tope contra el Centelles!!!