dilluns, 11 d’abril del 2011

Respirant: Centelles 0 – UE Santperenca 3

Amb aquests 3 punts agafem aire per allunyar-nos una mica del descens. Sabem que haurem de lluitar fins el final, però ara tenim una mica de marge.

Dissabte no va ser el nostre millor partit, però s’han de valorar molt els punts, contra un rival directe, que ens havia destrossat a casa, i ho fèiem amb baixes importants. Però vam saber patir, lluitar i sacrificar-nos, en una tarda molt calorosa i amb pocs jugadors disponibles.

No vam sortir gaire endollats. El Centelles hi anava més i amb un joc molt directe arribava prop de l’àrea, tot i que sense gaires ocasions. Nosaltres poca cosa al principi, només un remat al pal, fins que sobre el minut 20 en una contra en Melo feia el 0 a 1. Fins la mitja part igualtat, però sense gaire joc, i la cosa es posava molt bé quan en Xevi fotia un golàs des de molt lluny per l’escaire. Mitja part amb un 0 a 2 que ens donava confiança.

A la segona part el Centelles va sortir fort, i tot i que estàvem defensant força bé, ells van tenir ocasions, sobretot a pilota parada. Nosaltres també vam tenir opcions a la contra, i en una d’elles l’Isaac feia el 0 a 3. Fins al final el Centelles apretant i tenint algunes ocasions clares, i nosaltres podent fer el quart en alguna contra. El marcador ja no es va moure, tot i que segurament el Centelles es va merèixer marcar. Però va com va, i aquests tres punts son molt importants per nosaltres veient com d’ajustada està la classificació.

Fins el final hem de lluitar, tot està molt igualat, amb molts i bons equips implicats en la lluita per no baixar, que segur que aniran sumant punts fins el final. Nosaltres no podem parar ara que estem en una bona dinàmica, i hem de guanyar el Santa Eugènia (que també està fent una segona volta molt bona). Serà molt difícil, però hem d’intentar fer els deures abans de les últimes jornades, on els nervis juguen a la majoria de camps.

Força UE!!!


PD: no dic res d’una ocasió claríssima fallada en un u contra u amb el porter, de les que no acostuma a fallar, perquè el jugador en qüestió diu que si no en Merino li retreu... hehehe

4 comentaris:

Peperoo ha dit...

Bon dia

Voldria demanar una cosa qui va fer el passe a en Zapa al primer gol?

Pd: era fora de joc.

Ajaiiiiii

Txoki ha dit...

el mateix que va cardar el golàs una estona després...i el mateix que sempre acaba la bombona d'oxígen al principi de la segona part!!!
ajaiiiiiiiiiiii

a segui així nanos!!!

Cristiano ha dit...

Felicitats nanos per la bonissima temporada que esteu fent..... estic orgullós de vosaltres. Felicitats Dani i Lluis, podeu estar ben contents.....
S'ha de seguir lluitant perque queda molta feina per fer....
Gran temporada a pesar de que, pel que veig, en Carmelo no para de fallar gols!!!!!
Hay Carmelo!!!!!!..... tantos años jugando conmigo y no aprendiste nada....
Ajaaaaaaaaaiiiiiii.

Anònim ha dit...

Com apreta en Merino...

Merino, com es presenten els Barça - Madrid??? Tothom està molt callat ara, a veure què passa d'aquí a tres setmanes quan hagin passat...

Encara no hi ha res fet nanos, s'ha de seguir fins el final!!! Que hem de mantenir la categoria per estrenar camp!!!