dimecres, 17 d’agost de 2011

Sant tornem-hi...

Ahir vam tornar a entrenar. I com és lògic, els primers dies amb força càrrega física. Però al final encara ho vam amanir amb una mica de pilota, que sempre s’agraeix. I avui a tornar-hi!!!

Aquest cap de setmana juguem dos partits a casa com a preparació, i que ens serviran per anar agafant ritme i prenent les mides al camp: dissabte a les 17:30 contra el Camprodon, i diumenge també a les 17:30 contra l’Abadessenc. Són equips de categoria superior, no sé si amb més rodatge o no, però segur que al ser la nostra primera setmana seran partits complicats.

La plantilla, que en principi comptarà amb 25 fitxes (encara que hi ha alguns jugadors que s’ha de veure si finalment jugaran), queda així:

Porters: Uri Llinares i Joan Vinyoles (Abadessenc)

Defenses: Jordi Carbonell “Baletes”, Eloi Dot, Jonatan Molina (Torelló), Jordi Serrat, Martí Casanova, Raul Jiménez (Vall del Ges), Toni Ortiz, Quim Freixa i Rafa Currius.

Migcampistes: Toni González, Xevi Vergés, Sergi Codina “Teti” (Ripoll), Roger Pich, Marc Rossell, Jordi Piella, Benja Vázquez, Jordi Coromina, Gil Cunill (Vall del Ges), Carmelo Ortiz i Josep Vaqué.

Davanters: Xevi Boronat (Vall del Ges), Marc Escarrà i Joan Rifà.

Entrenadors: Dani Mata i Lluis Mata. Delegat: Milio Rosell.

Les baixes són: Marc Puigdemunt, Isaac, Ernest, Jordana, David i Zapa. A tots moltes gràcies, gràcies per lo que heu donat dins el camp, però sobretot gràcies pel que entre tots hem compartit a fora, amb alguns durant molt temps. Que tingueu sort, tant si continueu jugant com si no!!! (i si algun divendres veniu a sopar, estarem encantats...).

Força UE!!!

2 comentaris:

Bj3 ha dit...

Estic "rebentat"!! tot i el "gervalai"!!
Enhorabona per la victoria!!

FORÇA UE!!!

Garmendia ha dit...

craaaaaacks!!!

Ahir vam perdre, però intentant jugar la pilota, q crec és lu important a la pre-temporada, i així anar agafant forma...
Aquests dies es nota la diferència en l'estat físic amb els rivals, però d'aquí una setmana ja estarem a tope!!!

"endavant les hatxes"!!!

ens veiem dimarts,

SaluT.