dimarts, 27 de setembre del 2011

UE Santperenca 1 - Sant Feliu de Codines 2

Com ja va sent habitual, arriba la Festa Major i no guanyem. Segurament la condició física d’alguns i la inspiració no eren les millors.

En el conjunt del partit el Sant Feliu potser va estar millor, i tot i que nosaltres vam estar seriosos, ells van tenir algunes ocasions, i per contra, a nosaltres ens va costar molt arribar a la seva porteria amb perill. El gol d’en Marc Escarrà va ser de les poques ocasions clares que vam tenir.

A més, la manera de perdre (en temps afegit) i amb la gent que hi havia al camp, fa que sigui una derrota dolorosa.

Toca seguir, ja que tot i tenir un inici de lliga força dur, estem donant la cara, i estic convençut que si la inspiració millora anirem amunt. A més, tenim força gent nova, i ens hem d’anar conjuntant.

Força UE!!!

1 comentari:

Bj7 ha dit...

Be nanos, ja diré jo alguna cosa, imagino que la cosa està una mica apagada aquesta setmana a causa de la darrota. En definitiva no va ser res gaire anormal el què va passar diumenge, en les últimes temporades és habitual perdre aquest dia, o com a molt empatar, que és el resultat que vam estar a punt d´aconseguir i que potser no mereixíem. Per aixó no passa res, hem de seguir treballant igual i seguir endavant, partit a partit, i les coses ja anirant sortint. Sobre els partits de casa, la meva opinió és que veient els resultats que ens dona aquesta manera de jugar, potser hauríem de fer alguna cosa diferent, cambiar coses, haviam si ens va millor. Aquesta setmana, be, avuí a Olvan, partit complicat segur,a més camp de sorra i la gent... ja se sap. Peró be, ànims a tots i...

FORÇA SANTPERENCA!!!