dilluns, 24 d’octubre del 2011

Per fi guanyem a casa!!!: UE Santperenca 5 - Calldetenes 3

S’havia de guanyar...i es va guanyar. Els tres punts eren importants, però ho era més guanyar a casa per donar una alegria a l’afició i per treure’ns els dubtes.

Vam sortir molt enxufats, disposats a deixar les coses clares per aconseguir la victòria. I en el primer quart d’hora tres gols: el primer de falta d’en Xevi Boronat, el segon també seu marxant per velocitat del defensa, i el tercer d’en Gil després de pressionar a dalt i creuar molt bé la bola. Se’ns posava tot molt bé, encara que amb tot el partit per davant no ens podíem relaxar. La resta de la primera part més igualada, amb alguna ocasió per cada equip. I a falta de poc pel descans, en Xevi Boronat va fer el hat-trick amb un golàs des de fora l’àrea amb l’esquerra que entrava per l’escaire.

A la segona part no vam estar bé. Potser vam sortir relaxats i poc concentrats, o potser el Calldetenes va estar millor, però ells van jugar més i van arribar més. Van retallar distàncies al primer tram de la segona part, i seguien apretant, però en Teti a falta de 20 minuts posava el 5 a 1 amb una bona volea que semblava sentenciar el partit. Però només sacar de centre, i al cap de dos minuts rematant una falta, el Calldetenes posava el 5 a 3 que obria el partit. Fins al final alguna contra a favor que no vam culminar i algun susto en contra, però finalment vam aguantar el resultat.

Va ser una llàstima que un partit on haguéssim pogut acabar tranquils, disfrutant i jugant bé a futbol se’ns compliqui d’aquesta manera, jo crec que en gran part per culpa nostra. Però el més important era la victòria i ja està al sac.

La setmana que ve a Caldes, un camp difícil i contra un bon equip, però on ja vam guanyar l’any passat. Hem de creure en nosaltres i intentar jugar tant bé com sabem. Si ho aconseguim, tindrem moltes opcions de sumar.