dilluns, 13 de febrer del 2012

Sant Feliu de Codines 2 - UE Santperenca 0

Una altra derrota, i van 4 de seguides, que ens ha de fer reaccionar. Podem tornar a una dinàmica positiva, però hem de fer més!!!

La primera part nostra va ser dolenta. Esperàvem al Sant Feliu sense apretar-los a dalt, però no vam tenir l’actitud per contrarrestar el seu joc. Ells tot i que d’ocasions clares en van tenir poques, si que donaven molta sensació de perill en les pilotes llargues, i forçant nombrosos córners i faltes a prop de l’àrea...que tot sigui dit vam defensar bastant bé. I el seu gol va arribar en una contra després d’una errada en la sortida de pilota nostra. Nosaltres en atac molt poca cosa, ja que el nostre davanter estava massa sol allà dalt i allunyat de la resta de l’equip. I només una ocasió clara, un cop de cap que va sortir fora.

A la segona part vam sortir amb més actitud, i apretant més a dalt, cosa que va provocar que traguéssim l’equip de darrera i que tinguéssim més presència ofensiva. En aquest tram vam ser millors, sense concedir ocasions i combinant per arribar a dalt i tenir algunes ocasions. I en una d’aquestes, sobre el minut 70, l’àrbitre ens anul•la un gol legal i ens deixa amb 10...cosa que ja ho complicava tot molt. I més quan minuts més tard ens deixava amb 9...I més quan a pocs minuts pel final s’inventava un penal que va permetre al Sant Feliu fer el segon. La segona part nostra va ser bona i vam tenir opcions fins que l’àrbitre va voler.

Toca aixecar-se i canviar la dinàmica. Vam veure que amb una bona actitud som un bon equip capaç de plantar cara i tenir opcions amb qualsevol. Doncs el pròxim partit hem de donar-ho tot els 90 minuts i segur que podrem tornar a una bona dinàmica.

Força UE!!!


PD: aquesta setmana entrenem dimecres...I no fem entreno, fem un partit contra l’OAR Vic. Per tant, hem d’anar equipats com si juguéssim un partit normal. La gent que pugui, hauríem de ser una mica abans al camp.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què hi explica a l'acta arbitral?

Anònim ha dit...

Ànims nois! que segur que aquesta setmana tornem aconseguir la victòria! l'afició estarem al camp per animar!!!