dilluns, 23 d’abril del 2012

Volregà 2 - UE Santperenca 2

Empat agredolç el de dissabte, ja que si bé és un bon resultat jugant al difícil camp del Voltregà, la manera com es va produir emprenya. Però tot i no fer un gran partit, vam donar bona imatge.

Els dos equips ens presentàvem amb baixes importants...i crec que potser les van acusar més ells. Tot el partit va ser força igualat, sense gaires ocasions clares, nosaltres creant perill a pilota parada i ells en alguna contra. Ens vam avançar de córner mitjançant en Martí, i ells a l’últim minut de la primera part ens van empatar en una contra on ens va faltar ofici. La segona part va ser semblant, sense patir gaire a darrera i intentant arribar a dalt...tot i que sense combinar gaire. En un bon atac, en Marc Escarrà va fer l’1 a 2 aprofitant una bona passada d’en Xevi Boronat, i el partit se’ns posava de cara. Només als últims minuts el Voltregà ens va posar en veritable perill amb la seva habitual empenta, i van disposar d’alguna ocasió per empatar. Però només van poder marcar en una jugada desafortunada i tonta on en Quim es va fer el gol en pròpia porta quan ja arribàvem al final del partit.

Repartiment de punts just en un partit on vam estar seriosos. Però com gairebé sempre, errors puntuals i individuals ens penalitzen molt i no ens permeten guanyar alguns partits que tenim de cara. Tornem a tenir partits igualats on els resultats no acaben d’acompanyar, però hem de seguir i intentar fer un bon final de temporada.

Força UE!!!

PD: felicitar el “gato” Coro pel seu bon partit com a porter...i merci per fer-ho!!!