dimarts, 29 de maig del 2012

Gurb 1 - UE Santperenca 2

Victòria al camp del Gurb que ens deixa un bon gust de boca, en un final de lliga que no havia set lo positiu que hagués pogut ser.

El partit va ser força igualat, ells a la primera part van tenir més la pilota, però en zones on no feien perill. Nosaltres vam estar bastant bé i amb alguna arribada perillosa i alguna ocasió clara. I la segona part va ser més nostra: vam dominar i vam arribar prop de l’àrea, tot i que tampoc vam tenir gaires ocasions clares. I els gols: el Gurb al minut 60 es va avançar amb un xut de fora l’àrea aprofitant una pilota morta, nosaltres vam empatar al minut 73 després d’una gran jugada d’en Martí per la banda esquerra que ells es van introduir en pròpia porta, i a falta de 5 minuts pel final, i després d’una bona jugada d’en Roger per banda dreta, en Vaque va fer un golàs després de marxar de la defensa i creuar bé la bola que significava l’1 a 2 definitiu. I tot això amb en Boronat de porter...que tot s’ha de dir, ho va fer molt bé!!!

I dissabte a les 18:00 al municipal l’últim partit, on tot i que no ens juguem res de cara a la classificació, serà important. Serà important perquè és l’últim per molta gent que després de moltes temporades al club aquest any penjarà les botes. Ells han fet molt per nosaltres i pel club, i entre tots hem d’intentar que el seu comiat sigui el millor possible.