dilluns, 17 de setembre del 2012

Sant Quirze 3 - UE Santperenca 0

Derrota dolorosa aquest dissabte a Sant Quirze, on no vam fer un bon partit i on tots els detalls ens van anar en contra.

Vam començar bastant bé, dominant i donant sensació de ser superiors. Fruit d’això vam tenir algunes arribades per banda però que no es van concretar en ocasions clares de gol. Poc a poc el Sant Quirze es va anar estirant i va tenir alguna arribada, tot i que  sense perill clar. Però els va fer guanyar en confiança i el partit es va igualar. I es va arribar als darrers minuts de la part amb 0 a 0 al marcador, però amb ells més intensos i nosaltres una mica despistats (i pendents de l’àrbitre, cosa que mai ens va bé). En Vinyo va aturar un penal minuts abans, i als darrers minuts dues accions que van ser la clau del partit: el gol del Sant Quirze després d’una errada nostra en el refús, i la segona targeta d’en Generó que ens va deixar en inferioritat.

La cosa pintava malament, però a la segona part, i amb un menys, vam fer uns bons primers minuts, i tot i no disposar d’ocasions clares, el Sant Quirze tampoc arribava. I una altra acció va acabar de matar el partit: en una falta centrada des de gairebé el mig del camp, es va anar tancant i en Rafa va rascar la pilota i aquesta va entrar posant el 2 a 0 al marcador. Llavors alguna ocasió clara nostra, però en una contra i a falta d’un quart d’hora, el Sant Quirze va fer el 3 a 0 a través d’un contraatac que van acabar amb una gran volea. Golàs i partit acabat. Fins al final els dos equips esperant que l’àrbitre xiulés.

No vam fer un bon partit, no vam estar tot lo intensos que cal, però tot i així els detalls van ser els que ens van matar. No hem fet un bon inici. Cal reaccionar, tenim qualitat i podem guanyar partits. Però ens ho hem de creure i tirar endavant a base de ganes i concentració.

Força UE!!!

PD: des d’aquí la UE Santperenca vol donar el condol a la família, amics i companys d’en Joan Sellés, que ahir va perdre la vida al Municipal Pep Aleix de Sant Pere en un partit d’aficionats que el seu equip l’Atlètic Ges jugava conra l’AFA Santperenca. Una llàstima...