dilluns, 12 de novembre del 2012

Derbis i altres circumstàncies...

UE Santperenca 1 – Sant Vicenç 2
Vam tornar a perdre. La derrota no és injusta…però va ser molt cruel. Vam empatar a l’últim minut...i en el descompte ens van fer l’1 a 2. No vam fer un bon partit...

UE Santperenca 0 – Torelló 1
Es va mantenir el resultat que hi havia abans de la suspensió. En la continuació, partit molt igualat, amb alguna ocasió pels dos equips per variar el marcador.

Està clar que no passem un bon moment. Moltes derrotes seguides que ens posen en una mala situació. Donem la cara en tots els partits, la gent lluita i s’entrega, però les moltes baixes fan que no puguem ser un equip tot lo competitiu que seríem. Costa recuperar gent, i per contra cada partit perdem algú. Esperem anar recuperant gent les properes setmanes per poder tornar a ser el bon equip que hem set en molts partits i en moltes estones. Però de moment, som els que som. I som aquests els que hem de tirar endavant, donant el millor de cadascú i pensant que tots junts ens en sortirem. Aquests moments són els que ens han de fer més forts. Cal mirar endavant, cal seguir lluitant!!!