dilluns, 18 de febrer del 2013

Gurb 1 - UE Santperenca 1


Ahir no vam fer el nostre millor partit, i tot i que haguéssim pogut guanyar, crec que l’empat es pot considerar just. I nosaltres l’hem de valorar. I encara que sembli obvi, quan no es pot guanyar, és important no perdre, i més en un camp d'un equip que el tenim per darrera.

Tot el partit en general va ser igualat i sense gaires ocasions. Potser nosaltres vam ser una mica millors a la primera part i ells una mica millors a la segona. Nosaltres no vam estar encertats en l’última passada, i sobretot en els minuts finals el Gurb, a base d'empenta i penjar pilotes, va apretar. Però el bon gol d'en Melo de falta, empatat per una empalmada seva en un refús de cap a la nostra àrea, va ser suficient per emportar-nos un puntet.

Hem d'intentar fer bo aquest punt diumenge a casa. Ens visita un gran equip, amb molt bons jugadors, i que actualment és l’equip més en forma de la lliga, el Caldes (porten 7 victòries consecutives). Serà molt difícil guanyar-los, però si estem al nostre millor nivell segur que tindrem opcions de fer-ho. Hem d'anar sumant mica en mica per intentar evitar patiments d'última hora. Crec que ho podem fer, però hem de seguir la dinàmica de les últimes setmanes, i l’única manera de fer-ho és mantenint l’actitud.

Força UE!!!