dimarts, 26 de març del 2013

UE Santperenca 3 - Seva 3

Empat de bojos el d’aquest diumenge amb el Seva. Als dos equips ens hagués anat bé la victòria per allunyar-nos una mica del descens...però caldrà seguir lluitant!

A la primera part no vam estar bé i gairebé no vam crear perill. Però tot i ser millors que nosaltres, el Seva tampoc va disposar de gaires ocasions. Ells es van avançar en un bon xut de fora l’àrea després d’una pèrdua nostra, i al cap de poc en Vaque va empatar de penal.  I a l’última jugada ells van enviar una falta a l’escaire que per sort va tocar al pal i no va entrar.

La segona part va ser més igualada...i més boja! Els dos equips vam anar a per la victòria i vam tenir algunes ocasions. Ells es van avançar 1 a 2 (amb un altre golàs, una empalmada de fora l'àrea...ens en fan molts d'aquests...) i 2 a 3, però l’Albert i en Vaque van poder empatar les seves avantatges. I sort que al final l’àrbitre, al minut 96 (un altre cop ens van dir que afegien 3 minuts...) els hi va anular un gol en un córner per falta, que sinó la victòria hagués anat a Seva.

En definitiva, empat que no es pot considerar injust...tot i que segurament nosaltres per tal i com va anar el partit el valorem una mica més.

I ara, després d’una setmaneta de vacances per renovar energies, ens ve el tram final. L’actitud no és dolenta, però hem de tenir més personalitat per afrontar els partits i tenir tota la confiança del món amb nosaltres mateixos. I tot i que estem allà baix, està a les nostres mans evitar problemes d’última hora. Doncs donem-ho tot i endavant!!!