dijous, 10 d’octubre del 2013

UE Santperenca 4 - Corcó 3

Important victòria per seguir sumant i situar-nos en bona posició. És important començar bé, per donar confiança a un grup que ha tingut força canvis aquest any. Això ens reforçarà. I la manera com va anar el partit crec que també ens servirà...sobretot també perquè vam acabar guanyant.

Va ser un partit estrany. Va començar igualat, i el Corcó va tenir una ocasió claríssima als primers minuts després d’una errada nostra en la sortida de pilota que en Ruben va treure molt bé. I a partir d’aquí ens vam posar les piles i vam passar a dominar. Vam tenir algunes arribades, però va costar marcar fins que l’Albert Jufre rematava un córner i posava l’1 a 0. Al cap de pocs minuts, i gairebé seguits, dos gols d’en Sergi Jufre (un d’ells un golàs des de fora l’àrea) posaven un 3 a 0 còmode al marcador. I el partit semblava sentenciat quan el Corcó es va quedar amb 10 just abans del descans.

Però el començament de la segona part va ser acollonant. En 8 minuts el Corcó havia empatat el partit aprofitant el desconcert nostre i uns minuts on els hi va sortir tot. Per sort la cosa es va estabilitzar. Tot i que vam seguir un pèl nerviosos, vam tornar a dominar, i vam tenir ocasions. Però no va ser fins a falta d’un quart d’hora que ens vam avançar, amb un gol d’en Quim a la sortida d’un córner.  Fins al final alguna ocasió nostra i pilotes a l’àrea en jugades a pilota parada del Corcó. I per sort el marcador no es va moure.
Hem de valorar els 3 punts. I hem d’aprendre la lliçó. Un partit que semblava còmode a la mitja part es va complicar moltíssim. No podem permetre que torni a passar, perquè algun altre dia no guanyarem.

A seguir amb les ganes que tenim...així tot serà més fàcil!