dimecres, 26 de febrer del 2014

2 victòries: contra el Cantoni a casa i al camp de la Ribetana

Dues victòries importantíssimes de cara al títol.

Contra el Cantonigròs, 3 a 1, va ser una victòria justa però sense lluïments. Vam guanyar amb lo just i sense tenir símptomes de millora respecte als últims partits. No vam jugar bé tot i que tampoc vam concedir ocasions. Els gols van ser obra de l’Aleix, golàs, en Moussa i l’Albert Jufre rematant un córner.

I la victòria per 0 a 1 al camp de la Ribetana és de molt mèrit. Sabíem que era un camp que no afavoria la combinació, que s’havia de jugar fort, estar concentrats tot el partit...i a més anàvem amb moltes baixes. Vam anar els 11 titulars i en Martí a la banqueta que per condicions físiques no podia jugar, i a més hi havia gent tocada que va haver de jugar tot el partit. Però aquesta sí que va ser una victòria de les que agraden, sobretot perquè vam donar la sensació d’equip: tothom es va esforçar, tothom va estar concentrat i tothom va recolzar els companys. I a més, la victòria va ser justa. Tot i ser un partit de poques ocasions, en vam tenir més que la Ribetana, encara que el gol va arribar en una jugada tonta, amb una falta centrada per en Xevi Expósito que ningú va rematar i va entrar a gol.

Tenim la lliga a prop, no ho podem negar. Però queden molts punts per disputar i molts partits difícils. Ara bé, si l’actitud és la de Ribes no tinc cap dubte que ho aconseguirem. Som-hi nois!!!


Força UE!!!