dilluns, 8 de febrer del 2010

Gran victòria: Ribetana 2 - UE Santperenca 4

Molt important la victòria d’aquest dissabte contra la Ribetana, un equip que potser s’ha deixat anar una mica veient-se lluny de les primeres posicions, però que no se’ns havia donat bé i sempre et posen en dificultats. A més, vam jugar amb baixes, però l’equip va demostrar un altre cop que som això, un equip, i que jugui qui jugui ho donem tot i aportem coses.
La primera part va ser igualada, amb algunes estones dominades per cada equip, i on gairebé totes les ocasions van acabar en gol. Al principi ells feien l’1 a 0, però primer l’Isas i després l’Òscar donaven la volta al marcador. Prop del final de la primera part ells van empatar, i tot i que era un partit igualat, tots confiàvem que el podíem guanyar.
La segona part va ser diferent. El fort vent a favor crec que ens va afavorir, ja que a la Ribetana li costava arribar i nosaltres vam ser superiors clarament. Al principi vam tenir alguna ocasió, però en una de poc clara ells es feien el 2 a 3 en pròpia porteria. Seguíem sent superiors, i ara podent agafar a la Ribetana més oberts vam arribar més a l’àrea. A 25 minuts pel final, en David feia el 2 a 4 després de pentinar una falta centrada. Fins al final, moltes contres nostres amb clares ocasions, pals i un gol anul·lat, i una única ocasió de la Ribetana que en Marc va parar amb els peus.
En resum, gran victòria que ens permet rebre el Sant Vicenç per davant seu, en un partit que serà molt difícil, però que si el guanyem, i tot i que quedarà molta lliga i haurem de patir molt, donarem un pas molt important per acabar en les dues primeres posicions. I sinó, també haurem de seguir lluitant!!!
Força UE!!!

PD: demà enrenem al pavelló, i dijous juguem a Calldetenes un amistós a les 21:00. Entre les 20:00 i 20:15 quedem allà al camp.
PD2: felicitats a en Melo i la Cristina pel naixement d'en Martí!!!
PD3: i el cap de setmana...a disfrutar del Carnaval!!!

6 comentaris:

reySc ha dit...

Enhorabona a tots per el partit. És un gran resultat, trencant el malefici de dos anys contra la Ribetana. Ara encara ve un altre partit importantíssim, o sigui que a treballar i motivats a tope.
Enhorabona a en Carmelo i la Crsitina i bon carnaval a tots!!

FORÇA SANTPERENCA!!!

Anònim ha dit...

reySc, suposo que et vestiràs de senyoreta... en tens un que pateix per si no l'acompanyes...

Cristiano ha dit...

NOLTICIA Última hora:
ARTURO (alias de delfín) acaba d'abandonar la casa de GRAN HERMANO tras una discussió amb el gran PEPE. Ara no sabem qui entrarà per acompanyar a Indhira, tot apunta a que seràn Tatiana o Nagore......

FELICITATS a en Carmelo i la Cristina pel naixement del seu segón fill en Martí.

Quim això no és més que un intent desesperat per salvar el teu Blog del fracàs total......

Anònim ha dit...

Bon dia

Altanto amb les senyoretes!!

Quim m'han dit que l'alchol trenca fibres!! no et passis doncs eh!!

Anònim ha dit...

Calldetenes 1 - UE Santperenca 1.
Golàs de l'Òscar.

passeu-vos-ho bé per senyoretes i Carnaval!!!
I al tanto no s'us gelin els collonets!!!

reySc ha dit...

Ostres quin fred que d´havieu passar ahir a calldetenes!! peró no hi havia en Sales, oi?? jaja

Aquesta setmana hem tret 13 € a la primi, està confirmat i cobrat, es quedaran a casa per el gasto de ordinador i demés despeses, o potser ferem un bote, ja ho parlarem.

Apa, bon carnaval a tothom, ens veiem aquests vespre.

FORÇA SANTPERENCA!!