dilluns, 22 de febrer del 2010

Pas de gegant: UE Santperenca 1 - Sant Vicenç 0

Resultat importantíssim per refermar les nostres opcions al segon lloc...i no deixar marxar gaire el Roda i evitar així que el primer lloc ja quedi sentenciat.
Uf, va ser un partit molt intens i amb molta tensió, entre dos grans equips que vam demostrar que som els grans candidats al segon lloc, per ganes i lluita, ja que de joc tampoc se'n va veure gaire, tot i que això tots dos ja ho hem demostrat en altres partits. En definitiva, un derbi, un gran derbi, que per sort per nosaltres es va decantar cap al nostre cantó.
Tot el partit va ser igualat, amb poques ocasions per les dues bandes, molta lluita i poc control per cap dels dos equips (el camp no ajudava gens a jugar a futbol). No vam ser capaços de tenir gaire arribades clares, però també és cert que vam contenir bé en defensa a un equip amb molt potencial ofensiu. Ja al començament de la segona part semblava clar que qui marqués s'emportaria el partit. I així va ser: a pocs minuts del final en Jordi Isas va fer l'1 a 0 de penal. Fins al final només remarcar les tres expulsions: una d'ells per protestar a l'àrbitre, una nostra per una dura entrada i per acabar la del seu porter per una entrada brutal i molt lletja a en Benja quan era l'últim home.
En definitiva, menys bon joc el partit va tenir de tot: tensió, nervis, polèmica, expulsions... Va ser un partit habitual contra el Sant Vicenç, i que com és habitual també, acabem guanyant per petits, molt petits detalls.
I ara a seguir que queda molt, i sabem que s'ha de treballar cada partit (i en queden de molt difícils). Seguim lluny del primer lloc però no ens hem despenjat, i ens hem distanciat una mica dels nostres perseguidors. Veurem què passa la setmana que ve en el Sant Vicenç - Roda. Les coses se'ns posen bé (crec que tots ho hagéssim firmat abans de començar...), però ara que estem aquí no ho podem deixar escapar. I estic segur que si l'equip manté l'esperit i l'actitud d'aquest, i molts altres partits, no ens haurem de lamentar de res.
Força UE!!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara si, és molt fàcil per tots, hem de fer més equip, més pinya ens hem d ajudar més,és el millor moment per aconseguir un equip mès fort i més sòlid i si aixi ho fem, tindrem la gran sort de viure moments que fan que el futbol sigui més que un simple esport.

Amunt uesantperenca!!!!!!!!!!
Coro

Cristiano ha dit...

Grans paraules Capi.....

jo afegiré:

“Once voluntades sueltas sólo serán un equipo de fútbol cuando se pongan de acuerdo alrededor de una idea, de un sentimiento o de un interés. Sólo entonces lo distinto se pone al servicio del fin común”.......

ajaaaaaaaaaiiiiii!!!!!!!!!

Benja espero que te encuentres mejor.

Garmendia ha dit...

Bones companys!!!

MOLTES FELICITATS pel gran esforç d'aquest diumenge passat al municipal Pep Aleix...
Com s'ha dit anteriorment, queda molt per fer, però no ens podem relazar i tirar aquesta ventatja que tenim sobre els perseguidors, és clau guanyar la setmana que vé i veure com queda tot plegat després del StVi-Roda.
Però de nou, no ens servirà de res haver realitzat aquest gran esforç del diumenge, si aquesta setmana que vé no guanyem els tres punts!

FORÇA SANTPERENCA!

Benja... esperem que no fós res i tot es quedés en un cop! ;-)

Anònim ha dit...

AMEN CAPITÀ

Teniu raó, hem de sortir cada partit a guanyar i no relaxar-nos o com diu en garmen "relazar-nos", i tenim que recuperar l'avantatge o "ventatja" que diu en poker man!

PD: Coro t'estimem

Anònim ha dit...

Ajaiiii!!

Ja ens tocava guanyar un d'aquests partits!!

Cert no es va veure gaire futbol, però destacar la gran actitud de l'equip! axi segur arribarem a bon port!
En piella m'ha comentat que es va tirar una mica en el penal... i semblava legal aquest tiu!!

Enu tropa de dolent només dir, que no pujaré a entrenar demà, tinc el turmell inflat, un petit esguinç, avera si per divendres ja està apunt! inga bona setmana a tothom!

Martí.
Pd; merengues fixeu-vos bé com es deixa encarrilada una eliminatòria de champions avui!! ajaiii!!

Anònim ha dit...

bla, bla, bla, bla bla...... i després dimecres serem 4 gats a entreno.... "el movimiento se demuestra andando".

Força U.E. Santperenca

Anònim ha dit...

Jo ho tornaré a provar avui!! A veure que fa el peu...

Pixixi Isaac

Cristiano ha dit...

Martí ja vaig veure com es juga a futbol, quina primera part.... amb dos penals en contra no xiulats... ocasions del Stuttgart.....
La segona part no la vaig veure perque va començar la gala de Gran Hermano "El Reencuentro".

Anònim ha dit...

Si si, realment ja podem estar contents els culers, un empat vist el partit d'ahir és un molt bon resultat!!

El turmell va millorant...

Que vagi b l'entrenu!

Martí.

Anònim ha dit...

Barcelonitis aguda

Anònim ha dit...

És molt fàcil escriure al blog quan les coses van bé!!!

Anònim ha dit...

Perdona però aquí si escriu sempre!

A més sempre ha anat bé!!

Ajaaiii

I més bé contra el santvi

TPS

Txoki ha dit...

nanos, encara que sembli increïble, a l'Eloi li han fotut dos partits per fer una entrada dura però amb la pilota pel mig (va arribar tard). Vaia tela, i més quan dels dos expulsats del Sant Vicenç, només n'han sancionat a un amb 1 partit. I recordem que un es va carregar en Benja (segons van dir ahir potser té la costella trencada...a més de tot el cos masegat) i l'altre va insultar l'àrbitre...
Hi ha coses que no s'entenen...
Va, aquesta setmana a intentar guanyar a Vinyoles i a seguir amunt.
Força UE!!!

PD: els del Madrid vau veure lo que és un equip campió: jugant malament empatem a un a fora...Conclusió: més a prop del Bernabéu!!!

Cristiano ha dit...

Va parir "choqui", NI QUE FOSIM EL MADRID !!!!!!!, veig que haurem de vestir blaugranes perque els àrbitres ens tractin bé.....

Després de veure l'acta sembla que la falta de l'Eloi sigui una agressió i la falta sobre en benja només una espenta. Sobre la falta a en Benja, escriu "tarjeta vermella per empenyer l'adversari sent l'últim home".
La culpa és nostra per firmar-la.

Ahir, al final, quatre gats a entreno. Així anem bé.......

Benja nos puedes decir que te dijo el médico ??

reySc ha dit...

Gràcies a tots els que us heu preocupat una mica per mi. Ja estic més bé, ahir vaig anar a fer radiografies perquè tenia molt de dolor, en principi no hi ha rés greu a cap costella, dir que el que em va examinar va ser el mateix que em va dir que a l´abductor ni hi tenia res, i resulta que el tenia trencat o sigui que... El genoll molt millor, també me l´he fet mirar i no hi ha res preocupant crec, està una mica tot masegat a causa del cop i ja està.
Be, ara a per el Vinyoles!! partit a partit, aquests és igual de important que contra el Sanvi perque s´han de sumar tres punts igual, o sigui que tothom que pugui a donar-ho tot. Ens veiem divendres.

FORÇA SANTPERENCA!!!

AEQUPC ha dit...

Ànim Benjaaaa!!

Anònim ha dit...

Tela lo de les sancions!!
No entenc com després de veure l'entrada sobre en Benja pot posar a l'acte que és una empenta. Que trist.

Per cert Martí: Què vol dir "Enu tropa"???

Ens veiem aquest vespre. Jo els dimecres no puc venir!!

M'he fixat que al blog de tercera sempre diuen que a la Santperenca li queden desplaçaments díficils i que abans de la jornada sempre és el que té més possibilitats de fallar.

Sepp Maier

Txoki ha dit...

som els que tenim més opcions de fallar perquè saben que el porter no ve a entreno els dimecres, jjijjijij
Ens veiem d'aquí una estona!!!
I demà a tope!!!