dilluns, 1 de març del 2010

Seguim bé: Vinyoles 2 – UE Santperenca 5

Molt important victòria en un camp difícil i especial per les seves mides, en el típic partit que si et confies ho acabes pagant. Però l’equip va tenir una gran actitud i una gran concentració, demostrant que som capaços d’adaptar-nos a tot tipus de partits. A més, en un camp on és lògic que hi hagi moltes ocasions, vam aconseguir que el Vinyoles pràcticament no en tingués.
El partit va començar bé, ja que a la mitja hora ja guanyàvem 0 a 2 gràcies als gols d’en David (vaia ratxa porta) i en Melo. Tot i així, el Vinyoles va donar guerra i apretava fort al mig del camp. Tot semblava controlat, però poc abans del descans, ells escurçaven distàncies després d’un bon xut de falta i posaven emoció al marcador. A la segona part vam dominar més, i vam seguir molt concentrats a darrera. I més després de l’1 a 3 obra d’en David i l’1 a 4 obra d’en Melo. Quan faltava un quart d’hora, ells van fer el 2 a 4 després d’un xut de falta molt llunyà, que va tocar a la barrera i va despistar en Marc. Ja cap al final, i per evitar patiments, l’Isaac en el seu retorn, va posar el 2 a 5 al marcador aprofitant una bona jugada d’en Marc Escarrà.
En definitiva, seguim donant bona imatge i bones sensacions, i seguim sumant de 3 en 3. I amb aquest esperit d’equip (que hem de mantenir) hem d’intentar guanyar el Sant Quirze per allunyar-los de nosaltres. Jo confio que ho farem.