diumenge, 14 de març del 2010

Agònic: La Cabra 0 - UE Santperenca 1

Un pas més cap a l'objectiu final. Victòria agònica a La Cabra, en un partit on en conjunt ens vam merèixer guanyar, tot i que el gol no va arribar fins al minut 88.
Vam fer una bona primera part, dominant, arribant a la seva àrea i amb 4 ocasions de gol claríssimes que entre el pal, el porter i algun defensa no van entrar. A més, no vam concedir cap ocasió clara a La Cabra.
La segona part va ser diferent. Ja al cap de poc de començar, La Cabra va fer un pal, en la seva única ocasió clara del partit. Tot i així, ells estaven més ben posats, nosaltres ens vam començar a impacientar i no vam xutar a gol en tota la segona part...a excepció del gol al minut 88. L'Isaac va agafar una pilota a fora l'àrea i es va treure un xut que va posar el 0 a 1 i que va desfermar l'eufòria.
Aquests tres punts són molt importants, en un camp que sabíem que no seria gens fàcil, i que ens permeten seguir segons a només 8 jornades del final. Hem de seguir forts fins al final, ja que tots els partits es poden complicar i ara no podem deixar escapar el que ens hem guanyat.
Força UE!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que el partit va ser mes igualat del que es reflexa en la crònica, el Sant Pere va tindre que fer un gran esforç per endurse'n els tres punts (va fer el gol al minut 89). Per a mi el resultat més just hagues sigut un empat. En definitiva, el més important es que va ser un gran encontre. De totes maneres sort al Sant Pere fins a final de temporada, vosaltres junt amb el Roda sou el dos equips que us mereixeu optar per aquestes dues primeres posicions.

Cristiano ha dit...

Enhorabona nanos.
Ja sabiem que no seria gens fàcil el partit contra la Cabra, doncs, aquest any, El Roda va guanyar "in extremis" en la primera volta, van empatar després d'un gran partit a Sant Quirze... i fins i tot a Sant Pere (tot i el resultat final) van fer una gran primera part.
En Dani ja em va dir que després d'una bona primera part, vam patir molt a la segona. Tot i tenir baixes l'equip continua guanyant surtin els onze que surtin (diferents pràcticament cada setmana).
Enhorabona, també, a l'equip per deixar la porteria a zero (ja van uns quants partits aquesta lliga).
Sort tenim que la Santperenca ens va donant alegries.....

Força Santperenca !!!!!

Sepp Maier ha dit...

Lo més just és una victòria del St.Pere ja que va ser qui va buscar el gol amb més insistència. Em va donar la sensació que La Cabra buscava l'empat des del primer minut, sobretot veient com tardava a sacar el seu porter, i van estar a punt d'aconseguir-ho, i ens va costar molt guanyar, però no estic d'acord que sigui injusta la victòria nostre.

FORÇA SANTPERENCA!!!

mai ha dit...

Jo he fet la crònica, i estic d'acord que la segona part de La Cabra va ser bona, segurament millor que nosaltres, però sense ocasions a part del pal. I crec que la primera part nostra va ser millor, i vam tenir ocasions molt clares. Tot i així, crec que La Cabra va donar una bona sensació d'equip, i estic d'acord que ens va costar molt guanyar-los. Crec que van fer un bon partit, ben situats i amb les idees clares.
Intentem que les cròniques siguin força objectives, però clar, cadascú ho veu de la seva manera.
I nosaltres Santperenca, a seguir a tope, que tinguem més bons o més mals partits, lo important és treure'ls endavant.
Força UE!!!

Nomès volia agraïr els comentaris al blog de La Cabra que vénen des de Sant Pere. Sou un bon equip i i legals igual que la Cabra. Es troben a faltar equips com aquests amb bon ambient vagin com vagin els resultats. Va ser un bon partit ja que també cal dir que els dos equips ens portem molt bé dins del camp. Felicitats per la temporada a veure si pujeu i sinó fins a la pròxima.

Un Cabrenc

Bon dia

Madrid?? està més aprop.
Estem fent el camí de Santiago........Bernabeu.

Hi ha gent que ja té el pont Aeri agafat!! va parir!!

Pd: Jo dec ser l'ovella negra de l'equip pq vaig tenir algunes "paraules" amb algun cabrenc!

Pd Pd: Intentaré canviar

Pd Pd Pd: Ho prometo

Ajaiii!!!

4-0 i cap a quarts!!
queda clar com es passa una eliminatòria de champions no??
que n'aprenguin!!

Força U.E.Santperenca!

Fins divendres!

Martí.

Va parir.....i en Martí que vol continuar "chupando banquillo". No hi ha manera....... aquest nano no apren.

l'única llàstima de no haver quedat eliminats és que en Dani no pujarà en boles a Bellmunt.

Però quina exhibició de futbol...i sense en Xavi.
Messi gran gran, ja al nivell dels millors de la història...

PD: no se qui ha escrit lo de l'ovella negra, però queda molt bé quan parles de La Cabra... Té molta més relació que la de Madrid i quarts de final...