dilluns, 26 d’abril del 2010

Orgullosos: Roda 2 – UE Santperenca 2


Bon partit el que vam disputar ahir a Roda, i tot i que la lliga se’ns posa gairebé impossible, hem d’estar contents amb la imatge donada. Hem de ser realistes i saber que el primer lloc és molt, molt, molt difícil, però l’hem de lluitar fins que tinguem opcions.
Va ser un partit intens, amb ambient a les graderies i amanit amb una tromba d’aigua important. En el conjunt del partit crec que vam ser superiors, i fruit d’això vam tenir moltes més ocasions clares que el Roda. Ells van tenir el primer gol i els 2 penals (no recordo cap més parada d’en Marc...), i en canvi nosaltres vam fer treballar de valent el seu porter, que amb les seves intervencions va evitar que ens emportéssim els tres punts. A part dels gols, ara mateix em vénen al cap l’u contra u de l’Isaac a la primera part, el xut/vaselina de l’Antonio també a la primera, o les ocasions de l’Isas , l’Òscar o el pal de l’Adirà a la segona. Vam estar tot el partit ben posats, defensant bé, sortint bé amb la pilota i donant una gran sensació d’equip.
A la primera part vam ser bastant millors, sobretot fins que s’hagués de parar el partit durant 10 minuts. Ells es van avançar en un córner, però l’Antonio va empatar de cap.
A la segona part es va igualar el partit, amb un Roda més posat però sense ocasions clares. Per la nostra part arribàvem amb força perill. Cal destacar que en Marc va parar un penal, tot i que després en un altre penal no va poder fer el mateix. Tot i anar per darrere al marcador, no ens vam rendir, i vam empatar de penal al minut 88 per mitjà de l’Isaac. Fins al final ho vam intentar però ja era massa difícil.
M’agradaria destacar també l’actuació de l’àrbitre, ja que tenia un partit molt difícil i crec que va estar molt bé. Crec que és de justícia reconèixer-ho, ja que habitualment només s’emporten els pals.
Després de veure el partit d’ahir queda clara una cosa: ens hem de sentir orgullosos de l’equip, ja que tothom va estar al nivell. I també ens hem de sentir orgullosos de l’afició: ens van venir a veure moltes persones de Sant Pere, i ens van donar el suport que necessitàvem. Gràcies a tots i totes!!! Amb ells i la seva empenta, si juguem la promoció, segur que la tirarem endavant.
Orgullosos de l’escut , dels colors, de l’equip, del club, de l’afició...
Força UE!!!

8 comentaris:

Cristiano ha dit...

Enhorabona nois.

Enhorabona perque vam demostrar que en futbol els calers no ho són tot. Que quant hi ha il.lusió el cansament i les molèsties desapareixen. Que un equip que estima els seus colors, que defensa al seu poble (15 jugadors de Sant Pere) mai es donarà per vençut. Ahir la Santperenca va fer mèrits per emportar-se els tres punts de Roda en quan a joc i ocasions creades.

Felicitats perque ahir tothom va estar a l’alçada.

Gràcies a l’afició que mai ens ha deixat sols en els partits importants.

Avui en Dani i jo estem orgullosos del nostre equip. Orgullosos de tenir jugadors tant implicats en un objectiu que no és altre que intentar portar a la seva estimada Santperenca a segona regional.

Fins que Això no s’acabi hem de contiuar lluitant !!!!

FORÇA U.E. SANTPERENCA !!!!!!

LA JUNTA ha dit...

De part de la Junta de U.E.Santperenca,

Donar les Gràcies a tota la plantilla, per la imatge donada al camp del Roda, del que és "un equip de futbol". No baixem la guàrdia, que encara hi han opcions de quedar primers.

Gràcies també a l'aficció pel suport donat i tots junts pujarem a 2a. reginonal.

Visca la familia de la Santpereca!!

Peperoo ha dit...

Enhorabona companys!!
Vau deixar una gran imatge a Roda.
Ara s'ha de continuar amb aquest esperit els seguents partits esperant una errada del Roda, i sinó a jugar amb la mateixa actitud guanyadora la promoció.
Que en Rossell , Garmen recuperat després de anys (esperem q pugui jugar tranquil i sense dolor, demostrant q era un dels millors defenses de osona) volen jugar a segona l'any que vé!! i jo tb!!

Amunt U.E

Anònim ha dit...

Isaac, 2 points...

Anònim ha dit...

Article 338è. Hom sancionarà amb suspensió d’un a tres partits o per un període de fins a un mes:
b) El fet d’insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre, sempre que no constitueixi falta més greu.

Terrible!!

Anònim ha dit...

H0la soc el mister no escric mai pero hem aquesta ocacio estic obligat escriure.No se que em pasa, estic content perquè el Barça va guanyar. Haig d'anar a veure en Fontarnau? Això no és normal. Divendres a sopar en Mauriño ens ha enviat cava per tothom. Visca la Santparenca!!!!!

Cristiano ha dit...

Dani això deu ser una epidèmia, perque va guanyar el Barça i jo també estic content.....però que molt content........

Txoki ha dit...

proposo una acció de protesta a l'iniciar-se l'entreno de gairebé tots els jugadors contra els dos merengues d'entrenadors.
Per cert, espero que el Madrid fitxeu a en Mourinho, així us podrem tenir encara més mania. I com diria en Florentino "es un entrenador nacido para entrenar al Real Madrid". I tant que si...

I la UE a tope contra el Montesquiu. Ara no ens podem deixar anar, hem de seguir!!!