dilluns, 7 de febrer del 2011

Agredolç: Voltregà 2 - UE Santperenca 2

Un punt agredolç el d’aquest dissabte, ja que tot i que jugàvem en un dels camps més difícils de la categoria i no vam fer un bon partit, et queden males sensacions quan et remunten un 0 a 2. Però crec que hem de donar per bo l’empat.
La primera part va estar condicionada, i molt, pel sol que feia que no deixava veure cap pilota aèria en la nostra zona defensiva (no la veiem i costava molt de treure). Fruit d’això i de la seva empenta el Voltregà va ser millor i va disposar de força ocasions clares...tot i que no van marcar. Per contra, nosaltres en vam tenir poques però clares (un remat de córner i una jugada on ens vam plantar davant el porter però ens vam precipitar i vam xutar massa d’hora), a part dels gols, el primer de penal d’en Vaque i el segon d’en Marc Escarrà a la contra després de no donar la pilota per perduda al final. Era un resultat totalment injust...però a vegades va així.
La segona part va ser més igualada, sense gaires ocasions pels dos equips tot i ser molt intensa, i el Voltregà va poder empatar amb un gol de fora l’àrea al principi i amb un gol de penal a pocs minuts del final. El Voltregà, amb moltes menys arribades i ocasions que la primera part va empatar.
És un punt que hem de fer bo la setmana que ve. Ja he dit que en aquest camp el Voltregà va a totes, saben a què juguen i tenen bons jugadors. A més, tal i com va anar el partit podem donar el punt per bo. I aquesta setmana el Sant Julià, que sorprenentment va guanyar a La Garriga. Hem d’estrenar la nostra estada com a locals al camp del Torelló amb victòria. Crec que el camp ens anirà molt millor...sempre i quant ho donem tot i juguem concentrats i al màxim de les nostres possibilitats.
Força UE!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú em pot dir si en Carmelo va tornar a fallar un altre gol cantat ???????? ajaiiiiiiiii

mai ha dit...

a mi em van dir que no posés noms...
és veritat que demà un tal Fantasia vindrà a sopar al Racó??? Demà vindrà perquè així no haurà de suportar en Joan dels Avis dient-li a veure què el Madrid...

Anònim ha dit...

com teniem els lesionats?

Anònim ha dit...

Un li falten 5 mesos! per recuperarse de la rotura fibrilar, els altres es van recuperant força depressa. Cicatritzant revolucionari!!! gin tonic a "saco", es veu que fa miracles!!!

Anònim ha dit...

!!! la gente esta muy loca !!!