dilluns, 14 de febrer del 2011

De bojos: UE Santperenca 5 – Sant Julià 4

Al final bon resultat en la nostra estrena a Torelló com a locals. Ha set un partit boig, i crec que tot i la victòria no ens deixa un bon gust de boca. Però 3 punts són 3 punts.
A excepció dels últims 10 minuts, a la primera part hem set millors. Hem arribat a l’àrea i hem tingut algunes ocasions, tant de jugada com de córner. I primer en Melo amb un gran gol de falta, i després en Marc Escarrà han posat el 2 a 0 al marcador. El tram final el Sant Julià s’ha estirat i ha dominat, encara que sense ocasions gaire clares.
La segona part ha començat molt bé. Els deu primers minuts han estat espectaculars: gran joc, arribades, ocasions i dos gols més, el tercer d’en Melo després d’una gran jugada de combinació, i el quart de l’Isaac. Semblava que havíem sentenciat el partit, i semblava que podríem disfrutar com mai vist com estàvem jugant. Però va arribar la relaxació...i sobretot errors puntuals: un penal innocent, un sac del porter que ens el vam mirar, un xut de fora l’àrea i un regal (passada al seu davanter) van fer que el Sant Julià ens empatés a 4 en un quart d’hora. Van ser errors que no s’haurien de repetir, però en algun cas no és la primera vegada. I encara sort que a poc pel final, en Melo va fer una gran jugada i quan es quedava sol davant el porter li van fer un penal claríssim (a més de significar l’expulsió del seu defensa) que va transformar en Vaque.
En fi, 3 punts més en un partit que ens ha de servir d’exemple, tant de les coses bones que som capaços de fer com de les coses horroroses que fem i que hem de corregir, ja que en altres ocasions ens poden costar punts importants.
I ara a Roda, un camp molt difícil i on ens tindran ganes després de la rivalitat de l’any passat i de la nostra victòria a la primera volta. Tenen un equipàs, però si estem concentrats i amb confiança som capaços de treure un bon resultat d’allà.

Força UE!!!

4 comentaris:

Sepp Maier ha dit...

Ens han donat els punts del partit del Voltregà per alineació indeguda.
Felicitar el departament jurídic del club.
Ja en tenim 32!!!
Ara toca fer un bon partit a Roda.

Txoki ha dit...

nanos, hem de seguir sumant a Roda!!!
Tenim baixes importants, però no ha de ser excusa. A la primera volta també en teníem i els vam guanyar!!!
Que els punts de Sant Hipòlit ens serveixin... Sap greu per ells, perquè a mi em cauen bé, però si no haguéssim reclamat nosaltres ho hagués fet algun altre equip. Felicitar a la junta per estar al cas del tema.

salut!!!

Anònim ha dit...

Ei diuen alguns que de bojos a genis hi ha una linia finafinafina.
Gràcies junta per ser vius...



coro

Anònim ha dit...

Resultat Santperenca - Roda?