dilluns, 16 de maig del 2011

Ho hem aconseguit: Vic-Riuprimer 1 - UE Santperenca 2

Gran victòria aquest dissabte contra un dels millors equips de la categoria, amb molt bons jugadors...i jo crec que dels que millor juguen. Aquest resultat ens situa a mitja taula i ens assegura la permanència.

La primera part va ser seva. Van dominar, van tocar, van arribar i van tenir ocasions. Tot i així, fins al tram final no van fer el gol de falta. Nosaltres poca cosa, però tot i així vam tenir dues ocasions clares.

La segona part va ser diferent, molt més igualada. Vam apretar una mica més amunt, dificultant el seu joc, més agressius en defensa i més tranquils en atac. I ens va anar molt bé el gol de l’empat d’en Melo bastant al principi, que ens va donar confiança. Els dos equips vam disposar d’alguna ocasió i d’arribades, però fins a falta d’un quart d’hora el resultat no es va moure, quan en Vaque va posar l’1 a 2 al marcador. Fins el final defensant concentrats i intentant aguantar la bola quan la teníem. Sabíem que havíem d’aguantar per assegurar-nos la permanència. I així va ser. Al final, molta alegria de tothom, jugadors, entrenadors i afició.

Nois, hem d’estar orgullosos de la temporada que hem fet. Ja farem la valoració al final, però sent un equip ascendit i salvar-nos quan encara falten dues jornades està molt bé. I més aquesta temporada!!! Tenim 48 punts, tenim més victòries que derrotes i crec que tots estem orgullosos de la samarreta que portem, que això és el més important. Ara a afrontar els últims dos partits amb els deures fets, rebent al Sant Vicenç que pot ser campió. Veurem diumenge qui som i com estem, però farem el què podrem...i sense la pressió d’haver de guanyar. Nosaltres ja hem fet la feina!!!