dilluns, 2 de maig del 2011

Seguirem lluitant: Moià 4 - UE Santperenca 2

Una altra oportunitat perduda per acostar-nos a la permanència...i un altre cop sense ser inferiors al rival.

La primera part va ser igualada en el joc, però amb més arribades nostres. Ens vam avançar amb gol de l’Eloi aprofitant una pilota morta a l’àrea a la sortida d’un córner...però el Moià empatava també a la sortida d’un córner. Vam estar bé en defensa i només va faltar rematar en atac.

La segona part va ser diferent, molt més oberta i més d’anada i tornada, on el Moià va crear més perill sobretot gràcies al davanter que va entrar a la mitja part. Poques ocasions fins el 2 a 1 seu, un gol estrany en una contra, però que no ens va enfonsar. Vam intentar-ho amb ganes i vam disposar d’ocasions clares per empatar, tot i que el Moià en alguna contra hagués pogut sentenciar. Però en Marc Escarrà va fer el 2 a 2 en els millor minuts nostres, i quan fins i tot semblava que podríem avançar-nos, un error en la sortida de pilota d’en Quim, va fer que ells recuperessin una bola, fessin una bona passada deixant sol el seu davanter perquè fes el 3 a 2 a falta de 5 minuts. Ja amb tots nosaltres a dalt en els últims minuts, el Moià va disposar de forces ocasions a la contra, i ja al descompte van posar el 4 a 2 definitiu.

Mal resultat que ens obliga a seguir lluitant. Un altre partit que no vam merèixer perdre, però que la manca de contundència en el remat i els errors puntuals a darrera ens han condemnat. Però l’actitud va ser bona...i aquesta ha de ser la línia fins el final.

Aquesta setmana amb el Llerona, tot i les baixes que tenim (com cada setmana), hem de guanyar. Ells sembla que han millorat, fent bons resultats. Serà molt difícil, hem de donar-ho tot, pensar en l’equip i ser conscients que és una bona oportunitat per fer un gran pas cap a la permanència. Som molts equips implicats, a tothom li costa guanyar, però segur que tots els equips anirem puntuant fins el final.

Nois, ningú va dir que seria fàcil... però tots junts ho aconseguirem.

Força UE!!!

PD: que la força groc i negra ens acompanyi...com li ha passat al Borussia Dortmund. Un gran exemple d’equip unit i que amb l’empenta i implicació de tots han guanyat la lliga... tombant a equips molt més poderosos.