dilluns, 31 d’octubre del 2011

Caldes 1 - UE Santperenca 2

Partit molt seriós el que vam jugar ahir a Caldes de Montbui i que ens va permetre emportar-nos els 3 punts. Ells encara no havien perdut, senyal que són un bon equip, però nosaltres vam estar concentrats.

La primera part, com tot el partit, no va ser vistosa. Cap dels dos equips podíem jugar còmodes ni combinar gaire, i com a conseqüència hi van haver poques ocasions de gol a les àrees. Però nosaltres vam fer el 0 a 1 als 20 minuts quan en Marc Escarrà va rematar de cap una falta lateral.

A la segona part cap dels dos equips tampoc vam jugar bé, però el partit es va obrir una mica més. Ells apretaven més, però sense opcions clares, i nosaltres a la contra portàvem perill. En una d’elles, sobre el minut 60 en Xevi Boronat feia el 0 a 2. Tot es posava molt bé, però al cap de dos minuts, i una altra vegada per una badada nostra, ells ens feien l’1 a 2 que ens obligava a patir. Fins el final el mateix, ells apretant, penjant forces boles a l’àrea però sense ocasions gaire clares. I per contra nosaltres al contraatac haguéssim pogut sentenciar, però no vam aprofitar les 3 ocasions clares que vam tenir.

En resum, victòria de mèrit en un camp difícil, que ens situa en zona tranquil•la i ens demostra que som un equip que podem lluitar contra qualsevol. Ara a consolidar aquesta victòria a casa contra el Centelles...un equip que l’any passat ens va golejar a Sant Pere. Per tant, serà difícil però hem de seguir amb la bona dinàmica.

Força UE!!!



PD: la pregunta: són certs els rumors de la premsa esportiva santperenca que el club està negociant la cessió d’algun dels nostres jugadors més destacats a algun equip de quarta catalana pel mercat d’hivern???

2 comentaris:

Fantasia ha dit...

Molt be nanos !!!!!!! Gran victòria en una camp difícil, a continuar amb aquesta ratxa......

Gran setmana...... victòria de la Santperenca i el Madrid Líder!!!!!

Txoki ha dit...

la ratxa de la Santperenca ha de seguir...i el Madrid ja afluixarà...
Com va dir aquell que ara us fa d'entrenador, els merengues esteu "un poquito creixiditos...".

A veure quin dia ens fas una visita Fantasia...