dilluns, 10 d’octubre del 2011

UE Santperenca 1 - Roda 4

El resultat d’aquest diumenge va ser un càstig excessiu per nosaltres. El partit va ser molt més igualat del què mostra el marcador. Però a casa, a part de què no juguem bé, tampoc ens acompanyen les circumstàncies. Sap greu que a casa ho haguem perdut tot, sobretot per la gent que ens ve a veure, i hem d’intentar canviar aquesta dinàmica i fer-nos forts. No hi ha excuses, hem de guanyar a casa!

Ells molt d’hora a la primera part es van trobar amb un penal clar i innocent per part nostra, que va significar el 0 a 1 (en el rebot, després que l’Uri el parés). Nosaltres seguíem dominant, i el Roda intentava sortir a la contra. Vam tenir l’empat en una rematada de l’Ernest que va fregar el pal, i a la següent jugada ells en una falta centrada feien el 0 a 2 sense que ningú toqués la pilota. Nosaltres alguna altra ocasió clara, com una jugada amb rebots a dins l’àrea que finalment va acabar amb la pilota al travesser. A la mitja part un 0 a 2 injust, però els seus gols van ser badades nostres importants.

A la segona part vam jugar més directe, però ens va costar arribar. El Roda estava ben posat i intentava sortir a la contra. De seguida ens vam quedar amb 10, però al cap de poc ells també, en dues expulsions molt rigoroses per part de l’àrbitre. A falta de 6 minuts en Vaque va fer l’1 a 2 que posava emoció i ens donava opcions, ja que vam disposar d’alguna ocasió per empatar, però amb dues contres amb possible fora de joc el Roda va sentenciar al final.

Tot i que fa ràbia perdre, a més perdre amb aquest resultat sense ser inferiors, hem de seguir. És normal que emprenyi, i que no estiguem contents, però ens hem d’aixecar. Ara toca anar a Campdevànol a treure un bon resultat. No és el millor camp per fer-ho, ja que tenen molt bon equip i han començat bé. Però tenim equip per plantar cara, i si hi posem totes les ganes, concentració i esperit, segur que tindrem opcions de guanyar.

Força UE!!!



2 comentaris:

sherpa ha dit...

Som hi santperenca!! Ke aixo tot just comença i ja sabem quin gustas te la victoria!!!!! Cap, pebrots i equip que es la millor fòrmula per continuar creixent, poc a poc pas a pas!!

Bj14 ha dit...

Aixó! Ànims a tots per aquest dissabte! Serà complicat la cosa, peró es pot fer, em de jugar com equip, confiant uns en els altres. Sento no poder estar amb l´equip aquesta setmana, aquest refredat encara no m´ha deixat i demà tinc aniversari.

Sort i...

FORÇA SANTPERENCA!!!