dilluns, 21 de novembre del 2011

Dels que fan afició: UE Santperenca 2 - Voltregà 2

Va ser un partidàs!!! Entre dos grans equips, intens, emocionant, amb molt ambient al camp, amb gols...i amb l’actuació de l’àrbitre com a únic punt negatiu (per tots dos equips, però un bon partit com el d’ahir mereixia un millor àrbitre...).

La primera part va ser igualada i intensa, però amb poques ocasions clares pels dos equips. I en dues errades nostres, la primera en un error en la passada al darrera i la segona en defensar malament un córner, el Voltregà es va posar 0 a 2. Ells són un equip amb qualitat, i a més, són molt pillos a davant, i et penalitzen molt les errades. Tot i el resultat, jo crec que no vam ser inferiors, i la sensació al descans era que podríem remuntar tot i la dificultat. I ens ho vam creure de veritat.

I si creus en la remuntada, si creus en les teves possibilitats (i amb la base de què tenim un bon equip), la remuntada pot ser real. I ahir, vam fer una segona part intensíssima, exigint molt al Voltregà, arribant a l’àrea i creant perill, especialment a pilota parada. Ells intentaven sortir a la contra, però no van disposar d’ocasions clares. I en Vaque primer aprofitant una bola morta a l’àrea després d’un córner, i l’Ernest a falta de 10 minuts pel final amb un golàs per l’escaire des de fora l’àrea, van posar el 2 a 2.

En resum, hem de considerar bo el punt tenint en compte com s’havia posat tot a la mitja part. I hem d’estar orgullosos de l’actitud de l’equip, capaços de remuntar un resultat força advers contra un gran Voltregà, amb gran equip i que porta una dinàmica molt bona. Crec que tothom ho valorarà, i ha de ser l’exemple pels propers partits. Va ser un partit d’aquells que fan afició!!!

La setmana que ve a Moià un altre os. Partit difícil, però que si sortim amb l’actitud d’ahir traurem alguna cosa positiva segur.