dilluns, 14 de novembre del 2011

Santa Eugènia 1 - UE Santperenca 0

Derrota dura ahir a Santa Eugènia, sobretot pel moment en què es va produir, però l’equip va marxar amb el cap ben alt pel partit que havia fet, donant la cara en tot moment i tenint opcions de guanyar. Però a vegades aquestes coses passen.

La primera part va ser igualada i amb poques ocasions a les dues porteries. Però tot i que cap dels dos vam acabar de jugar bé, es veien dos bons equips sobre el camp.

A la segona part el partit es va trencar una mica. També va ser igualada, però més d’anada i tornada i amb ocasions pels dos equips. Qualsevol hagués pogut guanyar (donava tota la sensació, com així va ser, que qui marcava primer guanyava). I a falta d’1 minut pel final, en una contra ben portada després d’un córner a favor nostre, el Santa Eugènia va fer l’1 a 0 definitiu.

Jo crec que el resultat més just hagués set l’empat, però ens hem de quedar amb el partit que vam fer, que tot i no ser brillant si que va ser seriós i vam tenir opcions en tot moment contra un bon equip i en bona dinàmica.

I la setmana que ve un partit dificilíssim!!! Contra el Voltregà, un equip amb grans jugadors, intens, i que a més ve amb una ratxa molt bona. I ja sabem que en el futbol les dinàmiques són molt importants. Per tant, a conscienciar-nos pel partit, sabent que costarà, però sabent que si fem les coses ben fetes, com sabem i com hem fet en les últimes jornades, tindrem opcions de guanyar-los. A veure si hi ha ambient al camp i ens ajuden a tirar-ho endavant!!!

Força UE!!!

PD: volem donar ànims al jugador del Santa Eugènia que es va fer mal a l'espatlla i desitjar que es recuperi aviat i bé!!!