dimarts, 20 de desembre de 2011

Rodenc 1 - UE Santperenca 5

Bona victòria dissabte al camp del Rodenc, un equip que està en mala dinàmica i que crec que això els influeix molt, ja que crec que li afecten força els cops negatius. I nosaltres ens anem consolidant, jugant més tranquils i tots els jugadors aportant coses bones quan els toca jugar.

La primera part va estar controlada per nosaltres, amb alguna ocasió, entre elles el gol de cap d’en Raul. Ells, van tenir un parell d’ocasions, la primera en un 1 contra 1 en Vinyo li treu a l’Eloi, el jugador més perillós seu, i en una altra jugada gairebé ens fem el gol en pròpia porta. Però les sensacions, tot i no fer un gran joc, eren bones.

A la segona part, al principi el Rodenc va apretar i va tenir alguna ocasió, però vam fer el segon gol obra d’en Marc Escarrà i a més, ells es van quedar amb 10 quan portàvem un quart i aquí es va acabar el partit. Crec que llavors fins el final, un partit plàcid, culminat amb els gols d’en Benja i els dos d’en Melo. I ells al darrer minut van fer el gol de l’honor.

Ara a gaudir de les festes i del descans, i tornar a encarar la segona volta i el que queda de la primera amb confiança i ganes.

Força UE..i bones festes!!!PD: quin festival va ser al vespre...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gran partit el de la nit ......

Anònim ha dit...

Com va anar el partit contra el Tona??