dilluns, 5 de desembre de 2011

UE Santperenca 3 - L'Ametlla 2

Victòria necessària la d’ahir, per seguir sumant i anant-nos estabilitzant al mig de la taula sense perdre contacte amb el grup capdavanter.

La primera part vam ser bastant superiors, dominant i tenint ocasions clares, que d’haver-les aprofitat hauríem anat al descans molt tranquils. Però només en vam aprofitar dues, primer en Martí i després en Vaque culminant una bona jugada d’equip. I entremig, un bon gol de volea des de fora l’àrea de l’Ametlla.

La segona part va ser molt més fluixa, nosaltres sense ritme i amb moltes aturades al joc. Sense jugar bé vam tenir algunes ocasions que no vam aprofitar, mentre que l’Ametlla s’acostava a l’àrea sense perill. I ja al tram final, en Melo de falta va fer el 3 a 1, i al minut 90 ells van escurçar distàncies en una jugada on no vam ser contundents a darrera.

S’havia de guanyar i es va fer, però això si, sense brillantor. Potser la classificació d’ells a la taula o potser perquè gairebé sempre vam anar per davant, la intensitat no va ser la d’altres dies.

I aquest cap de setmana a descansar. Després ens espera el Rodenc, un equip que ara no està bé però que té bons jugadors. Segur que costarà molt, però aniria molt bé guanyar abans de les festes...i per anar a sopar al vespre per celebrar-ho.

Força UE!!!PD: recordeu, el dia 17 de desembre el sopar de Nadal (alguna cosa farem per l’amic invisible)
PD2: penseu a tornar els números de loteria aviat

1 comentari:

Anònim ha dit...

avui repartirem els papers de l'amic invisible...