dilluns, 23 de gener del 2012

Riuprimer 4 - UE Santperenca 1

Derrota dolorosa la de dissabte al camp del Riuprimer, sobretot per les circumstàncies en què es va produir, que ens allunya de les primeres posicions.

La primera part va ser nostra completament. Potser ells van tenir més la pilota, però sense profunditat ni ocasions, i nosaltres vam estar molt ben posats i creant perill quan podíem. Ens vam avançar al minut 10 amb un bon gol d’en Vaque, i a més, els seus defenses van treure dues rematades de sota els pals. Al descans bones sensacions...si no hagués set per l’àrbitre (ja en parlarem...) que es va carregar el partit expulsant un jugador dels nostres al minut 40 per una jugada que només va veure ell.

La segona part es presentava difícil, ja que amb inferioritat contra un gran equip com el Riuprimer tens les de perdre. Vam aguantar força bé el primer quart d’hora, però quan van fer el primer i el segon en poc espai de temps, el partit es va acabar. Nosaltres vam cometre errades a darrera, i no vam inquietar en atac...i tot s’ha de dir, el Riuprimer va merèixer guanyar fent una bona segona part (i nosaltres no vam estar bé). Al final, 4 a 1...jo crec que excessiu mirant el conjunt del partit.

I l’àrbitre... Normalment no en parlem si es tracta de decisions puntuals o de coses que entren dins el normal del futbol (tant a favor com en contra nostra). Però aquest àrbitre ens tenia ganes, no sé per què, però ens en tenia. Des del primer minut no ens va tractar bé, amenaçant els nostres jugadors amb targetes i coses increïbles, amb paraules poc lògiques cap algun dels nostres jugadors (el “venga flipao” de quan portàvem 10 minuts no és normal...) i decisions perjudicials cap a nosaltres. Podem parlar de l’expulsió a la primera part (només la va veure ell...i a més, no havia passat res en tot el partit...), del fora de joc clar del tercer gol seu (amb un jugador que deixa passar la pilota per sota les cames quan està fins i tot per darrera el porter...i l’àrbitre és a 4 metres...), de les contínues amenaces...o de les no sé quantes targetes nostres...per cap del Riuprimer... Però el que emprenya més és la seva actitud cap a nosaltres!!! Espero que no ens torni a xiular MAI MÉS!!! Tot i intentar el contrari, va fer que no poguéssim competir amb igualtat amb ells...i sobretot va fer que marxéssim del partit.

Amb això no vull treure mèrits al Riuprimer, que repeteixo, va fer una segona part on va merèixer guanyar...jugant força bé en conjunt i amb individualitats com en Marc Pujol que marquen la diferència. Però ens hagués agradat poder competir de tu a tu els 90 minuts.

Ens hem d’aixecar i anar a guanyar a La Garriga. Tant la derrota com l’àrbitre ens ha de tocar l’orgull i anar allà a per totes. Hem fet una bona primera volta, segurament a l’inici l’haguéssim firmat...però veient les possibilitats que tenim l’hem de millorar a la segona.

Força UE!!!

PD: l'àrbitre fins i tot va apuntar a l'acta que el gol l'havia fet en Martí... ni d'això es va enterar... però va, Vaque, te l'apunto a tu...