dilluns, 16 de gener del 2012

UE Santperenca 4 - Gurb 1

Victòria important ahir a casa contra un bon Gurb, que ens apropa a les primeres posicions. I important també perquè vam demostrar que som una gran plantilla, més enllà de les baixes que tinguem, i que surti qui surti dóna un bon nivell.

Al principi del partit el Gurb va sortir millor. Dominava i combinava, i tot i que no va disposar d’ocasions clares, va ser millor en aquest tram, fins que al minut 15, en Melo va fer l’1 a 0 transformant un penal. A partir d’aquí, la cosa es va anivellar, i al cap de poc el Gurb va empatar en un contraatac molt ben culminat. Nosaltres ens vam començar a posar, vam començar a combinar, i a la mitja hora, en Marc Escarrà va fer el 2 a 1 aprofitant una pilota morta a la seva àrea. I al final de la primera part, i després d’una bona jugada d’equip, l’Ernest va fer el 3 a 1.

La segona part semblava que seguiria igualada, però quan portàvem 10 minuts, el Gurb es va quedar amb 10 i vam poder jugar més còmodes. Vam jugar i vam dominar, vam estar segurs a darrera i vam disposar d’ocasions. I en una d’elles, en Melo va fer el definitiu 4 a 1. Fins el final, bon partit però el marcador ja no es va moure.

En els últims partits ens hem fet forts a casa, cosa que serà molt important d’aquí al final de lliga. I si seguim amb aquesta dinàmica i aquesta actitud, podem anar a puntuar a qualsevol lloc, començant pels dos desplaçaments dificilíssims que ens vénen, primer al camp del Riuprimer i després a La Garriga. Sabem que costarà, però si som nosaltres mateixos tindrem les nostres opcions.