dilluns, 6 de febrer del 2012

UE Santperenca 1 - Torelló 4

El futbol a vegades és injust. Vam perdre el derbi contra el Torelló de forma immerescuda i molt abultada, i si ja de normal això fa mal, més en aquest tipus de partits.

El partit va començar igualat, però al minut 13 el Torelló es va avançar, i a partir d’aquí es van intentar defensar bé i sortir a la contra. Nosaltres vam jugar bé, combinant i arribant, però les moltes ocasions clares que vam tenir les vam fallar. I per acabar de rematar-ho, a l’últim minut ens van fer el 0 a 2 de falta.

A la segona part vam sortir amb esperances i la tònica seguia igual, però en una contra on es va reclamar fora de joc, ells van fer el 0 a 3 que ens ho posava gairebé impossible. Però vam seguir-ho intentant i disposant d’ocasions clares, però no vam estar encertats. Només va poder marcar en Vaque al minut 67, un gol que ens donava altre cop esperances. Però vam seguir igual, fallant ocasions, i a més, cada cop érem més endavant i deixàvem espais a darrera. I així va ser com a l’últim minut en una contra el Torelló va fer l’1 a 4 definitiu.

En definitiva, derrota dura contra un Torelló que va fer el seu partit. La diferència va ser clarament l’efectivitat a les àrees, amb un Torelló letal enxufant-ho gairebé tot...i nosaltres vam tenir un dia d’aquells que no estem encertats i no volen entrar.

Fa dies que estem jugant bé però els resultats no arriben. Però l’actitud en general és bona, i hem de seguir així i confiar en nosaltres, que segur que la bona dinàmica de resultats tornarà.

Força UE!!!

1 comentari:

Bj11 ha dit...

Gràcies Vilalta! Ho sento Vaque! A la meva edat va molt be aixó !
Força Santperenca!