dilluns, 5 de març del 2012

Roda 2 - UE Santperenca 0

Derrota injusta la d’ahir. I seguint amb un tòpic, quan perdones normalment ho acabes pagant. Però ens hem de quedar amb les coses bones, i tot i que emprenyi, pensar ja en el pròxim partit.

La primera part va ser nostra, sense concedir ocasions al Roda i amb arribades nostres, i fins i tot amb un parell d’ocasions claríssimes. Però no les vam ficar a dins i vam arribar al descans empatats a 0.

A la segona part vam sortir igual, i semblava que el partit es podria decantar al nostre favor. Però es veia a venir que tal i com havia anat el partit, a la que el Roda la tingués no perdonaria. I en una errada nostra en la sortida de pilota, el Roda va muntar una contra ràpida per avançar-se quan portàvem un quart d’hora.  Al cap de pocs minuts ens vam quedar amb 10 per posar les coses encara més difícils. Tot i així vam disposar d’ocasions per empatar, però vam seguir sense encert. I quan faltava un quart d’hora pel final, en una contra i aprofitant una indecisió nostra, el Roda va fer el 2 a 0. Fins al final el Roda va tenir la pilota i va intentar entrar per banda, i nosaltres vam tenir alguna altra ocasió, però el seu porter va estar molt encertat.

Toca aixecar-nos i intentar guanyar el líder diumenge a Sant Pere. Serà molt difícil, però aquests partits són macos de jugar. Ells són favorits, però a la primera volta, tot i perdre, ja vam demostrar que els hi podem plantar cara. Ara bé, totes les opcions que tenim han de començar per una cosa: ens ho hem de CREURE!!!